Vanvid er at gøre som du plejer og forvente et andet resultat

Vanvid er at gøre som du plejer og forvente et andet resultat

Vanvid er at gøre som du plejer og forvente et andet resultat.
Og på den måde er vi alle sammen mere eller mindre vanvittige indimellem. Jeg har ihvertilfælde været vanvittig på den konto indimellem. Hvis du virkelig ønsker at forandre noget i dit liv, er du nødt til at gøre noget anderledes, end det du plejer.

Du kan bruge de ressourcer, som er i dit netværk ved at spørge dem: “Hvorfor de tror du Endnu ikke har opnået, det du ønsker. Ofte kan andre mennesker se noget, du ikke kan se. Du kan også gå til en professionel og få hjælp til at forandre dine vaner. Jeg mener hvorfor ikke bruge dit netværk og hvis det så ikke er nok ja så kan du søge supplerende hjælp.

Hvis du ønsker større succes end du allerede har på et område af dit liv, er du nødt til at gøre noget andet, end det der har ført dig dertil, hvor du er nu.

Det er tit provokerende at gøre noget andet end du plejer og du kan måske føle at du kommer du af din komfortzone. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig i den forbindelse, så du kan få det liv, du ønsker dig.
Jeg har allerede hjulpet rigtig mange mennesker. Du kan høre mere ved at ringe til mig på 53508181 eller skrive til mig her

Jeg ønsker dig et dejligt liv, og at du opnår det du ønsker dig.

Du kan læse mere om hvordan dine tanker påvirker dit liv og loven om tiltrækning her.

Kærlig hilsen Charlotte Bang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere