Eyefulness – Se med lethed

Ingen fastsat dato for næste kursus

Hvis du vil have besked når det nye kursus starter op kan du sende mig en besked her

Styrk dit syn med Eyefulness® (Mindfulness for dine øjne)

ONLINE Kursus nu tilgængelig med 38 videoer med viden og øvelser designet med det formål at forbedre dit syn. Kurset er ikke til salg nu, da jeg er ved at opdatere det med den nyeste viden

Eyefulness er udviklet til dig, der ønsker at se bedre og at bevare et godt syn

Konceptet Eyefulness er nemlig omhyggeligt designet til at lære dig at se bedre på naturlig vis. Måske har du bemærket, at du ikke ser lige godt hver dag. Sådan har jeg altid selv haft det. Jeg undrede mig i en del år og forstod dengang ikke hvorfor. Nu forstår jeg det. For de fleste mennesker handler det om, hvor mange spændinger, man har i og omkring øjnene. Og dette er stærkt påvirket af vores sind og dermed vores tilstand og livssituation.

Baggrunden for Eyefulness

På et tidspunkt var mit syn blevet så dårligt, at jeg ofte ikke kunne læse SMS’erne på min telefon. Indimellem var det så slemt, at jeg måtte opgive fuldstændigt at læse dem. Og NEM-ID var helt håbløst. Jeg nægtede dog at skulle have briller.

selvhypnose og afspænding til bedre syn
På daværende tidspunkt havde jeg allerede en del private og professionelle erfaringer med at forbedre og helbrede kroppen indefra ud. Derfor gav jeg mig i kast med at forbedre mit syn på naturlig vis.

Min syn blev så godt, at jeg relativt kort tid efter kunne se rigtig godt, og øjenlægen der tjekkede mig, nævnte intet om hjælpemidler. Men bedst af alt jeg kunne igen se stort set alt, og læse mine SMS’er.

Læs mere i mit blogindlæg om baggrunden for mit arbejde med Eyefulness.

Læs en avisartikel om konceptet her det er side 14

Undervisningsprogram i Eyefulness

Den viden og de øvelser jeg brugte og bruger, begyndte jeg at undervise i, og jeg har sammensat det hele til et effektivt undervisningsprogram. Det vil jeg gerne formidle videre til dig, der også ønsker at se bedre.

Selvfølgelig kan jeg ikke garantere dig, at du kommer til at se bedre og helt kan undvære hjælpemidler, men der er rigtig stor sandsynlighed for at du kan. Du bliver detektiv i at undersøge, dine egne spændinger og hvad der skal til for at du ser bedre. Jeg siger ikke, at alle skal forbedre sit syn på naturlig vis. Briller, linser og operation er det rigtige valg for nogle. Jeg synes bare det er uretfærdigt, hvis man ikke ved, at man har andre muligheder. Derfor har jeg lavet kurset: Eyefulness, Se med lethed.

Kursus i Eyefulness, Se med lethed 

Næste kursus er INGEN FASTLAGT DATO

På kurset vil du lære øvelser, som kan hjælpe dig til at forbedre dit syn. Øvelserne er velegnede, hvis du er nærsynet, langsynet eller har brug for læsebriller som en konsekvens af alderen. Og derudover kan de også have en gavnlig effekt på andre problemer med øjnene.

Du vil også lære afspændingsøvelser for øjnene og visualiseringer, der kan hjælpe dig til at se bedre. Der vil være elementer fra mindfulness og meditation. Desforuden vil du lære noget om, hvad er det, der gør forskellen på dem, der har et godt syn og dem der ikke har;  altså hvad er gode kontra dårlige synsvaner. Vi vil også komme ind på sammenhængen mellem syn og sind.

Øvelserne

De øvelser, som du lærer på kurset, er ret simple; man skal bare kende dem og selvfølgelig bruge dem. Øvelserne kan laves på kontorstolen, i bussen, i hjemmet, ja, hvor som helst.

Kurset er ikke en lægelig tilgang til at se bedre, men snarere en yoga- og meditations-tilgang med et holistisk syn på krop og sind. Jeg har gennem årene undervist på den måde og har set mennesker forbedre deres syn.

Send mig en besked her, hvis du vil reservere en plads på mit næste Eyefulnesskursus.

Det siger tidligere kursister

På kurset får du

  • Brugbar viden til et godt syn
  • Metoder til at forbedre dine synsvaner
  • Viden til at skelne mellem gode og dårlige synsvaner
  • Simple værktøjer til at slappe af i øjnene og se bedre
  • Adgang til et onlinekursus i at se bedre  Pris 1250 kr KØB ONLINE KURSET HER 

Samlet pris 3700 kr.

Livet er at se, som man siger. Og jeg må sige at jeg er virkelig glad for mit gode syn uden hjælpemidler i en alder af 55 år. Jeg havde aldrig tænkt, at jeg ville undervise i det, men så begyndte mine venner at plage mig. Og det gik op for mig, hvor stor forskel kurset kan gøre og gør.

Du melder dig til ved at sende mig en mail her.

Du er også velkommen til at ringe til mig og høre mere om Eyefulness på 52 50 81 81.

Kærlig hilsen

Ekspert i Bevidst Forandring & Kommunikation

® Eyefulness er et Charlotte Bang Varemærke

Ring nu og hør mere