Coaching – private

Coaching hjælper dig til succes

Mentaltræning for professionelle by Charlotte BangCoaching startede i sportens verden, hvor coaching er helt fundamentalt for at skabe vindere. I dag er coaching ikke kun forbeholdt elitesportsudøvere, men enhver som ønsker succes i såvel karriere som privatliv.

Coaching hjælper dig til at blive klogere på dig selv og din situation – og til at nå dine mål

Som Einstein sagde, ”Et problem kan ikke løses på det tankeniveau, som skabte problemet” og “Det er idioti at fortsætte med at gøre det samme og forvente et andet resultat”.

Sagt med andre ord, hvis du ønsker at skabe andre resultater end dine nuværende, har du brug for at tænke nye tanker og ændre adfærd. Din hidtidige tankegang og adfærd har bragt dig dertil, hvor du er i dag. Har du mål og drømme for din fremtid, som du endnu ikke har nået, har du brug for at gøre noget nyt.

I coaching tager vi udgangspunkt i, at du er eksperten i dit eget liv. Jeg er til gengæld ekspert i at stille spørgsmål, der får dig til at reflektere og finde de svar og løsninger, som er rigtige for dig.

Coaching er modsat terapi rettet mod nutiden og fremtiden.

Jeg starter altid et forløb op med en GRATIS indledende samtale på telefonen. På den måde kan du høre, om du mener, at jeg er den helt rigtige terapeut eller coach for dig.

Kontakt mig

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ring nu og hør mere