1:1-forløb for private

1:1-forløb for private

10 års erfaring med online videosessioner

Charlotte Bang Hypnose

Charlotte Bang hjælper dig til et bedre liv, med psykoterapi, hypnose, NLP og Mindfulness

Forandring kommer indefra, og det behøver hverken at være svært eller tage lang tid. Jeg hjælper dig til effektivt at løsne fastlåste mønstre og overbevisninger, så du kan forbedre din livskvalitet og nå dine mål.

Efter en indledende gratis samtale, der klarlægger dit behov og din situation, arbejder vi med værktøjer fra:

Hvilke værktøjer der er de bedste til netop dig, afhænger af din personlighed, din problemstilling, og hvad du ønsker at opnå. Sammen arbejder vi med de teknikker, der støtter dig til at skabe en hurtig, effektiv og ikke mindst vedvarende forandring.

Effektive Forløb

For at give dig de allerbedste betingelser for varig forandring, arbejder jeg med forløb. Et forløb består af en blanding af sessioner og støttende hjemmeopgaver, hvor det konkrete indhold er tilpasset dig og din situation. Sessionerne varer typisk 60-90 minutter.

Den første session vil altid indeholde en samtale om dit problem, og hvordan du ønsker at have det i stedet for. Når vi har fundet den rette form for dig, vil de efterfølgende sessioner indeholde en samtale om, hvor langt du er kommet, og hvad du ønsker af den pågældende session. Et kort effektiv forløb, hvor langt de fleste har sluppet deres problem, er en investering i dig selv.

Kontakt mig

Jeg starter altid et forløb op med en GRATIS indledende samtale på telefonen. På den måde kan du høre, om du mener, at jeg er den helt rigtige terapeut eller coach for dig.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

Ring nu og hør mere