Sådan forebygger I skærmøjne på en digital arbejdsplads

Sådan forebygger I skærmøjne og nærsynethed på en digital arbejdsplads med EYEFULNESS™

Digitaliseringen og onlinemøder betyder mange skærmtimer, og det kan ses på øjensundheden. Skærmarbejde er ensidigt gentaget arbejde for synet, og kan give symptomer som tørre trætte øjne, problemer med at fokusere, hovedpine, anspændthed, koncentrationsbesvær og sløret syn. Tilstanden kaldes i fagsprog for skærmøjne, og kan også øge risikoen for udvikling og forværring af nærsynethed.

Nærsynethed er i stigning og hvis udviklingen fortsætter estimeres det at op mod 50 % af verdens befolkning er nærsynet i 2050.  Enhver digitalarbejdsplads bør derfor tilbyde medarbejderne viden om sunde synsvaner, og hvordan de passer på deres øjne og syn foran skærmen. Stærkere briller er symptombehandlende og løser ikke det grundlæggende problem, nemlig hvorvidt vi bruger vores øjne på en sund og hensigtsmæssig måde.

EYEFULNESS™ er et koncept udviklet med det formål at passe på vores syn og er bl.a. inspireret af metamedicin, mindfulness, yoga og øjentræning.

EYEFULNESS foredrag og workshops giver Jer simple øvelser til at forebygge skærmøjne. Øvelserne er så simple de kan implementeres med det samme. Nogle oplever ligefrem de kan forbedre deres syn, når de bruger dem.  Samtidig lærer I at bruge sunde synsvaner fremfor usunde. Når man først har lært det, tager det ikke længere tid at have sunde fremfor usunde synvaner, men det fører et andet sted hen. Udover at påvirke syn og øjenvelvære positivt kan EYEFULNESS  ligeledes have en gavnlig effekt på fysisk og mental trivsel. Krop og sind er en del af samme sag påvirker hinanden gensidigt.

Kom fordi stand 150 og hør mere om øjensundhed med EYEFULNESS.

På standen kan du også være heldig at vinde Foredraget ”Sådan forebygger i skærmøjne og nærsynethed med EYEFULNESS” eller en personlig EYEFULNESS coaching session.

Jeg glæder mig til at tale med dig og inspirere dig

Vi ses

TESTIMONIALS

Super simpelt og sjovt

Det er super simpelt og vi burde have lært det i skolen. Øvelserne bliver trænet under foredraget, så man kan gå hjem foran skærmen og være i gang med det samme. Foredraget er lærerigt, underholdende og sjovt

⭐⭐⭐⭐⭐

Randi Mie Hansen

Seriel Intreprenør

Jeg så jo, at det virker

Charlotte gav os viden og guidede simple øvelser til at forebygge skærmøjne og dermed relateret nærsynethed. Jeg blev ret overrasket over, at de simple øvelser faktisk forbedrede mit syn på under 30 min. Jeg så faktisk skarpere og tænker, at hvis jeg begynder at målrettet øve mig, så kan jeg måske lægge brillerne oftere på hylden, hvilket jeg gerne vil.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lene Outzen Foghsgaard

Journalist og podcaster

Et høj-aktuelt foredrag

Et vigtigt og høj-aktuelt foredrag for alle mennesker, der arbejder foran en skærm hver dag. Jeg vidste ikke, at vi kan træne vores øjne til at se bedre – og jeg anede ikke noget om vigtigheden af at forebygge skærmøjne. Måske viser Charlotte os en del af fremtiden, som vil være hverdag for vores børn. Hvis det er fremtiden, skal optikerne nok til at lave øjen-fitness-kæder i stedet for brille-butiks-kæder….

⭐⭐⭐⭐⭐

Mirja Bang Hansen

Lead your brain

Jeg kan varmt anbefale foredraget

Jeg kan varmt anbefale Charlotte, som foredragsholder og/eller indslag på en workshop.
Med stor ro og blidhed førte Charlotte os igennem øvelser/meditation og holdte et fint, nærværende og inspirerende foredrag om vores øjnes behov for træning og vedligeholdelse. Betydningen af vores øgede skærmarbejde (unge som gamle) er meget stor og Charlotte har den nødvendige viden om, hvordan vi med øvelser kan forebygge svagt syn – fremfor at skulle symptombehandle, når skaden er sket.
Charlotte passer ind på ethvert arbejdsrelateret arrangement, hvor medarbejderne har dagligt skærmarbejde.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Christina Busk Marner

Børnebøger med budskaber for børn og voksne

Børnebøger med budskaber
for børn og voksne

Cand. Merc. (filosofi)

Ring nu og hør mere