Kurser

Kurser for virksomheder

Jeg ser med jævne mellemrum, at der bruges penge på kurser, hvis indhold ikke bliver brugt, fordi noget forhindrer, at de nye værktøjer bliver taget i anvendelse. Det er den indre tilstand der afgør, om det vi har lært bliver brugt eller ej. Og det er den og eventuelle blokeringer, vi sammen skal arbejde på, så I kan nå jeres fulde potentiale!

Samtlige kurser tilpasses altid, så de passer netop til jeres behov, og sådan at de virkelig gør en forskel i jeres virksomhed. Kursusforløbet tilrettelægges, så I får integreret læringen i jeres dagligdag.

Ring på tlf. 52 50 81 81 og få en snak om jeres udfordringer, og hvilket kursus der vil gøre den største forskel for jer.

Mindfulness

Få værktøjer til at øge bevidsthed, nærvær og selvfølelse, og træn positiv tænkning og personlig udvikling. Mindfulness er bla. effektivt til både forebyggelse og behandling af stress.

Læs mere om mindfulness.

Stresshåndtering

Stress og sygefravær har store omkostninger både for virksomheden og den enkelte medarbejder. Få værktøjer til at lindre stress og teknikker til at ændre egne reaktionsmønstre, så I kan blive mere robuste under pres.

Læs mere om stresshåndtering.

Personlig ledelse

Gennem arbejde med personlige strategier, vaner, kommunikation og motivation, får I værktøjer til at bearbejde jeres egen tilstand, så den støtter jer i at opnå den succes I fortjener.

Personlig kommunikation

Få redskaber og råd til kommunikation mellem ledelse og medarbejdere, der skaber trivsel, samarbejde og resultater på arbejdspladsen.

Kontakt mig

For at I får så meget som muligt ud af et eventuelt samarbejde, tager jeg altid meget gerne en indledende, uforpligtende samtale på telefonen. Her kan vi tale om jeres behov, og om hvordan jeg kan bidrage til de positive forandringer, som I ønsker at skabe i jeres organisation.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

Ring nu og hør mere