Kurser og workshops for private

Kurser og workshops for private

Du får besked om kommende kurser og workshops via nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig her på siden. Kurserne kan være om nedenstående emner, men jeg tilbyder også også andre temaer indenfor positiv forandring.

Kurser og workshops

  • Eyefulness – Se med lethed

Måske har du bemærket, at du ikke ser lige godt hver dag. For de fleste mennesker handler det om spændinger i og omkring øjnene. Kurset indeholder øvelser, som kan hjælpe dig til at forbedre dine synsvaner og dermed dit syn generelt. Du kan læse mere om baggrunden for kurset, og jeg giver nogle få enkle øvelser til at forbedre dit syn her.

Øvelserne er designet til dig, der er nærsynet, langsynet eller har brug for læsebriller, som en konsekvens af alderen. De kan udføres på kontorstolen, i bussen, i hjemmet ja hvor som helst. Det er ikke en lægelig tilgang til at se bedre, men snarere en holistisk tilgang, der tager udgangspunkt i sammenhængene mellem krop, syn og sind.

Læs mere om Eyefulness – Se med lethed

Se hvad tidligere kursister siger

  • Programmér dig selv til succes indefra

Det er interessant at tænke på, at du kun styrer 5-10% af din adfærd bevidst og de resterende 90-95% styres af dit ubevidste sind. Og ikke nok med det – de ubevidste neurologiske processer er millioner af gange stærkere end de bevidste processer. Hvis de to sind er uenige, hvilket sind tror du så vinder?

På kurset lærer du at formulere realistiske, attraktive mål og nå dem! Vi bruger enkle øvelser fra mentaltræning og selvhypnose til at påvirke dit ubevidste sind sådan, at dit bevidste og ubevidste sind samarbejder om at nå dine mål og drømme.

Du kan selv skabe den forandring du ønsker, hvad enten det er vaneændring, styrket immunforsvar, ny buksestørrelse, eller…? Og når du først har lært det, kan du gøre det resten af livet.

Læs mere om Programmér dig selv til succes indefra

Online kurser og hypnosefiler

Jeg udvikler løbende online kurser og hypnosefiler, som du kan bruge derhjemme og uden forudgående samtale. Kontakt mig for at høre nærmere.

Kontakt mig

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

 

 

Se hvad tidligere kursister siger

Ring nu og hør mere