Kurser og workshops

Mine kurser får du besked om via nyhedsbrevet, som du kan tilmelde dig her på siden. Du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Online kurser og hypnosefiler

Jeg udvikler løbende online kurser og hypnosefiler, som du kan bruge derhjemme og uden forudgående samtale. Kontakt mig for at høre nærmere.

Workshops

Se bedre på naturlig vis >

Måske har du bemærket, at du ikke ser lige godt hver dag. For de fleste mennesker handler det om spændinger i og omkring øjnene. Kurset indeholder øvelser, som kan hjælpe dig til at forbedre dine synsvaner og dermed dit syn generelt. Du kan læse om øvelser til at forbedre dit syn her.

Øvelserne er designet til dig, der er nærsynet, langsynet eller har brug for læsebriller, som en konsekvens af alderen. De kan udføres på kontorstolen, i bussen, i hjemmet ja hvor som helst. Det er ikke en lægelig tilgang til at se bedre, men snarere en holistisk tilgang, der tager udgangspunkt i sammenhængene mellem krop, syn og sind.

Se hvad tidligere kursister siger

Programmér dig selv til succes indefra >

Det er interessant at tænke på, at du kun styrer 5-10% af din adfærd bevidst og de resterende 90-95% styres af dit ubevidste sind. Og ikke nok med det – de ubevidste neurologiske processer er millioner af gange stærkere end de bevidste processer. Hvis de to sind er uenige, hvilket sind tror du så vinder?

På kurset lærer du at formulere realistiske, attraktive mål og nå dem! Vi bruger enkle øvelser fra mentaltræning og selvhypnose til at påvirke dit ubevidste sind sådan, at dit bevidste og ubevidste sind samarbejder om at nå dine mål og drømme.

Du kan selv skabe den forandring du ønsker, hvad enten det er vaneændring, styrket immunforsvar, ny buksestørrelse, eller…? Og når du først har lært det, kan du gøre det resten af livet.

Se hvad tidligere kursister siger