Styrk synet og se bedre uden briller

Styrk synet og se bedre uden briller

Du har nu muligheden for at være med i mit online-forløb, hvor jeg guider dig i at forbedre synet og se bedre uden briller, på naturlig vis med EYEFULNESS*-metoden – en unik proces af mindfulness for syn og øjne.

Der er ikke fastsat en dag for næste kursus.

Hvis du skal med skal du kunne nå at få lavet en synstest senest den 8/8 kl. 19. Hvis du vil med skriv til mig her

Hvem er kurset for?

Kurset er for dig der er nærsynet, langsynet eller har aldersbetinget syn. Det er ikke for dig der er under 18 år, og ikke for dig der er øjenopereret.

Deltagelse i forløbet kræver, at du får lavet en synstest før og efter forløbet.  Jeg skal bede om en kopi af begge, så både du og jeg kan se og følge din fremgang.

Baggrund

Siden begyndelsen af 2015 har jeg undervist i at forbedre synet med EYEFULNESS. Med udgangspunkt i mine erfaringer har jeg lavet et nyt enkelt og simpelt onlineforløb, kun indeholdende det der virker bedst. Simpelthen fordi det er meget bedre at ville gøre lidt, man rent faktisk gør, end at have til hensigt at gøre meget, man aldrig får gjort. Min erfaring er at jo mere simpelt, desto større virkning i det virkelige liv – og det er det virkelige liv, der tæller her.

Hvor lidt tid skal du afsætte?

Du skal beregne mellem 45 minutter og 1.5 time om ugen til at deltage i undervisning og lære nyt. Og så nogle minutter hver dag. Og så handler det ellers primært om at bruge dine øjne anderledes. Du har nøjagtig den samme mængde tid til at se og bruge dine øjne, uanset om du bruger sunde eller dårlige synsvaner. Den første er gavnlig for dit syn og dit liv, mens den sidste i bedste fald ikke forværrer dit syn. Det handler mest af alt om, hvordan du i hverdagen bruger dine øjne og dit sind, på en måde der styrker dine øjne og dit syn. Du skal altså ikke gøre mere men bedre

Ja det er også for dig!

Jamen Charlotte: ”Jeg har en høj styrke og jeg har haft briller meget længe, så er kurset vel ikke for mig”? Og til det er svaret jo, det er også for dig. Tænk hvis du kan gå ned i styrke, og endda helt smide brillerne, som jeg har erfaring for kan ske. Anders Hanson var nærsynet og tog et 4 timers kursus tilbage i 2015, han smed brillerne i skraldespanden og har siden ikke brugt briller.  
I sagens natur kan jeg selvfølgelig ikke give dig en garanti, da du har ansvaret for din egen forandring. Men jeg giver dig simple værktøjer, og guider dig på din rejse med at forbedre synet.

Metoden er et supplement.

Konceptet handler ikke om at lave synstest, og diagnosticere samt behandle øjensygdomme mm. Det skal du stadigvæk bruge optiker og øjenlæge til. Det er et supplement med udspring i alternativ behandling.

Konceptet tager fat om nældens rod, og er årsagsbehandling fremfor symptombehandling. Det handler primært om sunde synsvaner i det daglige liv. Synet er påvirket af følelser og livsomstændigheder, så derfor får du også værktøjer til bedre at kunne være med og håndtere svære følelser og situationer, og kunne slappe mere af i det. Derfor har metoden potentialet til at påvirke andre områder af dit liv positivt. Mange oplever positive sidegevinster af EYEFULNESS såsom:

  • Mere klarhed og fokus
  • Mere indre ro
  • Bedre håndtering af stress
  • Mindre hovedpine
  • Mere lethed i både tanker og fysisk bevægelse
  • Mere overskud

Datoer for undervisning live via Zoom:

Den 8 august kl. 19.45
Den 23. august kl. 19
Sidste undervisning er
den 19. september kl. 19

De øvrige undervisninger falder på forskellige ugedage, og annonceres hen af vejen. Hvis der er en dag du ikke kan være med live, kan du se det efterfølgende på replay. Du har adgang til materialet fremtil slutningen af kurset.

Da der kun er 25 pladser kan jeg ikke garantere dig du kommer med, så det gælder om at være hurtig. Send mig en mail hvis du vil med, for du skal også nå at få en optikkertid inden på mandag.

Bonus

Du får 30 minutters gratis synssparring/coaching med mig via Zoom.

Sådan kommer du med:

Du skriver en mail til mig med følgende indhold: dit navn, din beskæftigelse, lidt om din synssituation og ca. styrke, hvis du ved det., samt et par linjer om hvorfor du vil med og hvad der motiverer dig. Og så din e-mail så jeg kan svare dig.  Derefter svarer jeg tilbage, om du har fået en plads. Så bedes du bestille en tid til synstest, og sende mig resultatet. Herefter får du et link til at melde dig til.

Send mig en mail via dette link

Hvis du har spørgsmål til forløbet er du også velkommen til at skrive til mig.

Send gerne denne mail videre, til en der kan have gavn af det.

Jeg kan næsten ikke vente til at undervise forløbet, glæder mig så meget til at følge dig og dit syn.

Mange hilsner
Charlotte

*EYEFULNESS er et Charlotte Bang koncept

Ring nu og hør mere