Send mig en forespørgsel

Send mig en forespørgsel

OBS! Jeg plejer at svare på forespørgsler i løbet af 1-2 hverdage. Hvis du ikke hører fra mig, kan der være sket en teknisk fejl i min mailbox. Du må meget gerne ringe til mig på 52 50 81 81, hvis der går et par dage, uden at du får et svar fra mig.

  Dit navn* (skal udfyldes)

  Din e-mail* (skal udfyldes)

  Emne

  Din forespørgsel

  For at undgå spam bedes du indtaste denne kode: captcha

  Kontaktinformation

  Charlotte Bang
  Tlf. 52 50 81 81
  International House, Bella Center
  Center Boulevard 5
  DK-2300 København S
  Se kort

  Tæt på metro, motorvej, Øresundstog samt bus 18, og 34. Stå af ved Bella Center, Indgang Vest.
  Gå ind ved indgang IH, Indgang Vest, som ligger overfor golfbanen. Hvis du kommer fra metroen skal du gå under broerne på hotellet, og rundt om byggepladsen. Hvis du er i bil, er der betalt parkering ved golfbanen.

  CVR-nummer: 33984588
  Bank: Danske Bank. Reg nr.: 3118  Kontonr.: 11153704

  Ved afbud senere end 48 timer før sessionen hæftes der for sessionen uanset årsag. For foredrag og kurser skrives de aftalte betingelser ind i kontrakten.

  Jeg passer på dine oplysninger

  Se min privatlivspolitik her.

   

  Ring nu og hør mere