Coaching for ledere og medarbejdere

BusinessCoaching med Charlotte Bang

Coaching hjælper dig til at nå dine mål

I et arbejdsmarked, der konstant er i bevægelse, kan man indimellem stå med følelsen af ikke at kunne følge med. Men sådan behøver det ikke at være…

Jeg coacher ledere og medarbejdere til at kunne håndtere en travl hverdag og de udfordringer, der opstår undervejs. I et coachingforløb tager vi udgangspunkt i dine udfordringer og sammensætter teknikker og værktøjer, så de passer fuldstændig til dig og din livssituation. Uanset emnet, kommer forløbet til at gøre en forskel i dit arbejdsliv og for din virksomhed.

Forløbet kan tilpasses forskellige formål: stresshåndtering, øget trivsel, øget effektivitet, eller helt specifikke udfordringer du har på jobbet.

 

Et standardforløb varer 4 måneder og indeholder følgende moduler:

  • 8 coachingsessioner: Med udgangspunkt i dine behov, coacher jeg med teknikker fra coaching, NLP, hypnose og mindfulness.
  • 1 session, hvor du lærer at mentaltræne dig selv.
  • 2 MP3 filer så du hjemmefra kan programmere dig selv til at nå dine mål.
  • En personlighedstest.
  • En telefonsamtale mellem hver session som opfølgning.

Din succes er min succes
For at være sikker på, at jeg er den helt rigtige til at hjælpe dig, har jeg brug for at høre mere om dig, dine udfordringer og ønsker til udbyttet af et coachingforløb. Du har også brug for at vurdere, om jeg er den rigtige coach for dig. Ring til mig på tlf. 52 50 81 81, og lad os få en snak om dine udfordringer. Du kan også skrive til mig her.