Coaching

Coaching for ledere og medarbejdere

BusinessCoaching med Charlotte Bang

Coaching hjælper dig til at nå dine mål

I et arbejdsmarked, der konstant er i bevægelse, kan man indimellem stå med følelsen af ikke at kunne følge med. Men sådan behøver det ikke at være.

Jeg coacher ledere (læs mere om ledelsescoaching) og medarbejdere (læs mere om personlig coaching) til at kunne håndtere en travl hverdag og de udfordringer, der opstår undervejs. I et coachingforløb tager vi udgangspunkt i dine udfordringer og sammensætter teknikker og værktøjer, så de passer fuldstændig til dig og din livssituation. Uanset emnet, kommer forløbet til at gøre en forskel i dit arbejdsliv og for din virksomhed.

Et coachingforløb hos mig

Forløbet kan tilpasses forskellige formål: stresshåndtering, øget trivsel, øget effektivitet, eller helt specifikke udfordringer du har på jobbet.

Et standardforløb varer 4 måneder og indeholder følgende moduler:

  • 8 coachingsessioner: Med udgangspunkt i dine behov, coacher jeg med teknikker fra coaching, NLP, hypnose og mindfulness.
  • 1 session, hvor du lærer at mentaltræne dig selv.
  • 2 MP3 filer så du hjemmefra kan programmere dig selv til at nå dine mål.
  • En personlighedstest.
  • En telefonsamtale mellem hver session som opfølgning.

Din succes er min succes

Kontakt mig

For at I får så meget som muligt ud af et eventuelt samarbejde, tager jeg altid meget gerne en indledende, uforpligtende samtale på telefonen. Her kan vi tale om jeres behov, og om hvordan jeg kan bidrage til de positive forandringer, som I ønsker at skabe i jeres organisation.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere.  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

Ring nu og hør mere