Charlotte Bang Hypnose

Min filosofi

Jeg tror på, at vi alle har et stort, uudnyttet potentiale i os og når alt kommer til alt, er der jo nok ingen af os, der kender dets fulde omfang. Men vi kan udnytte meget mere af vores potentiale, når vi ved hvordan. Og vi mennesker har en fantastisk evne til at ændre os hurtigt, når vi er motiverede og virkelig vil. Mekanismerne er de samme, når der skal skabes forandring på det personlige og det organisatoriske plan. Og vi har allerede dét, der skal til.

Forandring kan gå hurtigt, men vi kommer indimellem til at tro det modsatte. Når vi har forsøgt at forandre os og det ikke er lykkedes, så konkluderer vi, at det er svært og tager lang tid. Men måske har vi ikke overvejet, at den eller de strategier vi har brugt, ikke var særligt velegnede og at det kunne være nemmere, hvis vi brugte en anden strategi. Derfor giver vi ofte op og går rundt og bekræfter hinanden i, at forandring er svær.

Det, der kan være svært ved forandring er nærmere, at vi ikke genkender os selv som forandrede, det føles ukendt og tolkes derforsom noget forkert. Og derfor vender vi mange gange tilbage til det velkendte. Men sådan behøver det ikke at være.

Få hjælp til at skabe hurtige resultater

Jeg støtter dig og/eller din organisationgennem en proces, som skaber holdbare resultater. Og selvom jeg har set mange menneskerskabe hurtige forandringer, ja så forundres jeg stadig over den indre kraft vi har, og som vi kan glemme, vi besidder. Det er jo forunderligt, hvor hurtigt vi mennesker er i stand til at ændre os, når vi er motiverede og virkelig vil. – Ved du hvad du vil? Hvad vil du nu?

Hvad er forskellen der gør forskellen?

Hele mit voksne liv har jeg interesseret mig for, hvorfor nogle mennesker når deres mål og har det liv de ønsker, og andre ikke. Der er altid noget – en forskel – på dem, der vinder, og dem, der kommer nr.to.Hvad erforskellen der gør, at nogen mennesker er glade og taknemmelige, og andre er bitre og sure over livet?

Det driver mig stadigvæk: ”Hvad er forskellen, der gør forskellen?”. Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at nå deres mål og leve det liv, de ønsker. Hvad for en fremtid ønsker du? Husk, at din fremtid i princippet er som et blankt stykke papir, og der kan skrives en ny historie på det, som er uafhængig af de sider, du allerede har skrevet! – Hvis du vil?