Kursus: Mentaltræn dig til livsstilsændring – Få Rabat ved tilmelding senest 6 januar

Kursus: Mentaltræn dig til livsstilsændring – Få Rabat ved tilmelding senest 6 januar

Drømmer du om at gå på SLANKEKUR eller ændre LIVSSTIL i Januar??

  Og er du Klar til at være succesfuld med det på kort og lang sigt???

Det er et Faktum, at når du  mentaltræner RIGTIGT….. Går det Nemmere og hurtigere!!!!. Alle succesfulde sportsfolk arbejder ikke kun med kroppen men også med sindet. Hvorfor?….  Fordi sindet påvirker kroppen, fordi sindet styrer vores handlinger, og ganske enkelt fordi DET VIRKER og er VEJEN til SUCCES.

Du har Nu Muligheden for at Lære nogle af  Hemlighederne bag Effektiv mentaltræning til livsstilsændringer.

JA efter Nytår ønsker mange at fortsætte det nye år med en sundere livsstil. Desværre forsøger mange uden held, ganske enkelt fordi de ikke har lært, hvordan man kan gøre det.

Måske er du Nysgerig, på årsagerne til manglede succes, og hvad der egentlig kræves for at ændre livsstil?

Her får du tre sandheder (af flere) om hvorfor vi har fiasko med livsstilsændringer :

  1. Der er ikke fokus nok på de langsigtede konsekvenser af vores livsstil, kontra de kortsigtede konsekvenser.  Tror du motivationen stiger hvis du dagligt forestiller dig, hvordan du har det og/eller ser ud om 1, 5, 10 og 20 år, hvis du henholdsvis ændre livsstil NU og hvis du ikke gør det. …. Ja ik?
  2.   Mentaltræning af sindet udelades i forandringsprocessen. Dybest set er det dit sind der styrer dine handlinger, og dermed dine resultater. Og hvis en del af sindet ikke er enig i forandringen, ja så vil der være en indre konflikt, hvor en del af dig ønsker at fortsætte som hidtil, mens en anden del af dig ønsker at ændre vanerne.
  3. Der er mere fokus på, det vi ikke ønsker end, det vi ønsker. Der er f.eks. forskel på at sige/tænke: “Jeg vil ikke være syg”  og “Jeg er Rask”.

Hjernen har desværre nemmest ved at køre i det gamle spor, så når du ikke mentaltræner er der større sandsynlighed for at falde tilbage i det gamle mønster, og hvem har lyst til det?. Det tager tid før en ændring bliver en ny vane. Jeg vil lære dig, hvordan DU KAN SPEEDE ændringsprocessen op.

Tag dig TID NU og Forstil dig nedenstående 2 fremtidsbilleder af dig selv !! Og TAG STILLING til hvilket du ønsker er din fremtidige virkelighed?

  1. Du vælger at fortsætte din nuværende livsstil. Hvad betyder det for dit liv om en måned, 1 år, 5 år, 10 og 20 år ?
  2. Du vælger en ny ønsket Livsstil NU. Hvad betyder det for dit liv om en måned, 1, 5, 10 og 20 år?

DIN FREMTID starter NU og måske er din livsstil fin, og du behøver ikke læse videre!. Omvendt hvis du Ønsker at Ændre Livsstil, og tidligere har forsøgt uden held og er faldet tilbage til gamle vaner, Ja så er kurset: Mentaltræn dig til Livsstilsændring noget for dig …… Det er det muligvis også , selvom du  ikke har forsøgt selv, men så er det bare ikke sikkert du har brug for det….

Du ved Højst sandsynligt allerede, hvad en GOD LIVSSTIL er for dig!!!!!. For de fleste mennesker skyldes en uhensigtsmæssig livsstil nemlig slet ikke mangel på viden, men derimod en indre (måske ubevidst) modstand mod at fortage forandringen og en uhensigtsmæssig strategi til at opnå livsstilsændringen. Hvis du ikke har været i stand til at opnå den livsstil, du ønsker, er det så ikke sandt: “At der en del af dig gerne vil den nye livsstil, mens en anden del af dig forhindre dig i at nå dit mål?”.

Hvis der er en del af dig der har forhindret dig at nå dine Mål, er det ikke din skyld, årsagen ligger i det FAKTUM, at du har nogle programmeringer/vaner, som forhindrer dig i at nå dine mål. Det er programmer, som måske på et tidspunkt tjente et formål, eller som du har lært af andre, men som ikke længere tjener dig!!!!. Hvis du er Klar til at ændre dine egne programmeringer er der hjælp at hente for…

   Dine Programmer kan Ændres, så de støtter dig i at nå dine mål – På mit kursus: Mentaltræn dig til Livsstilsændring, lærer du at programmere dig selv

Er du klar til at ændre livsstil, og få den fremtid du ønsker så BeStil kurset NU!! Klik her

Er det ikke sandt at, vanvid er at gøre det du plejer og forvente et andet resultat?

Når du tager kurset lærer du på en dag, hvordan du:

  • Sætter Realistiske og Attraktive mål for din livsstil
  • Hvordan du gør målet attraktivt, så du virkelig vil gå efter målet
  • Laver sætninger som støtter dig i at nå dine mål
  • Sætter dig selv i en afslappet tilstand, hvor du kan omprogrammere dig selv
  • Præcist hvordan du omprogrammerer dig selv
  • Påvirker dig selv og dine resultater positivt med den måde du taler og tænker på
  • Hvilke overbevisninger der hjælper dig – og hvilke der er noGO
  • Får gode motivationsstrategier til din livsstilsændring
  • Lærer hvordan du i Praksis på mindre end 10 minutter om dagen (om)programmer dig selv

EFTER KURSET kan du EFFEKTIVT og NEMT påvirke dig selv til den livsstil du ønsker. …..OG når du først har lært det, kan du gøre det resten af livet, når du har behov. Og endnu bedre du kan overføre metoden til andre emner end i dit liv.

ER du du  Klar til en ny livsstil, og til at være din egen chefprogramør? BeStil Nu? Eller ring og få en snak på telefon 52508181

Klik her for at se hvad tidligere kursister siger 

Forskningsresultater fra USA viser, at hvis der ikke arbejdes med det psykologiske aspekt, er der stor sandsynlighed for at et vægttab/livsstilsændringen ikke holder.……

Jeg ved ikke om du vil Lære mine effektive teknikker til at mentaltræne dig selv, Valget er dit. Det jeg ved er ved at svare på nedenstående spørgsmål, kan DU øge din motivation til at ændre livsstil.

Jeg anbefaler du tager et stykke papir og svarer på spørgsmålene.

Forestil dig:

  • Hvad din nye livsstil vil give dig mulighed for at føle?
  • Hvad din nye livsstil vil give dig mulighed for at opleve?
  • Hvad din nye livsstil vil give dig mulighed for at opnå?
  • Hvad din nye livsstil vil give dig mulighed for at have?
  • Hvad din nye livsstil vil give dig mulighed for at gøre?
  • Hvad din nye livsstil vil betyde for dit energiniveau?
  • Hvad din nye livsstil vil betyde for dit helbred?
  • Hvad vil en ændret livsstil betyde for dit job og dit privatliv?
  • Hvad vil en ændret livsstil betyde for dit udseende?

 

Udover effektive teknikker er Te, kaffe, let sund frokost, sunde snacks og materialer inkluderet. Alt dette får du for kun 1350 kr. Små  hold max 12 deltagere. Det er først til mølle.

 

Dato og Tid: den 12 Januar klokken     9-17
Sted: Kastanie Alle 4, 2720 Vanløse.     Mobil 52508181

 

NYTÅRSTILBUD 1: BESTIL senest 6 Januar og spar 200 kr

NYTÅRSTILBUD 2: BESTIL senest 6 januar og får GRATIS MP3 fil, samt samt muligheden for at købe både kurset og en 1.5 times privatboost session med mig for den samlede pris a 1950 du sparer 800 kr. Bestil Nu. Og forestil dig hvordan dit liv bliver anderledes i fremtiden både på kort og lang sigt.

Disse teknikker har en forbavsende effekt på krop og sind, f.eks. er det muligt at forbedre sine blodtal og blodtryk med disse teknikker og sandt at sige: ”Efter jeg har lært disse teknikker, tror jeg på, det meste er muligt, indtil det modsatte er bevist. Derfor vil jeg gerne give dem videre til dig!

 Tilmeld dig Her

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere