Lider du af angst for opkast? Få eksperthjælp til at behandle denne lidelse

Lider du af angst for opkast? Få eksperthjælp til at behandle denne lidelse

angst for opkast

Angst for opkast kan gøre livet surt – heldigvis er der håb om at slippe angsten

Læs min nyere og uddybende artikel om emetofobi.

Jeg er efterhånden blevet ekspert i at hjælpe mennesker af med angst for opkast, også kaldet emetofobi, så de får et liv uden denne angst….og selvom jeg løbende behandler en del mennesker med netop denne angst…bliver jeg så GLAD hvergang et menneske får et liv uden angst for opkast. I de seneste år er angst for opkast, det jeg har arbejdet mest med.

Det var ikke planlagt at jeg skulle blive ekspert i netop angst for opkast. Det skete simpelthen bare, fordi der begyndte at komme mennesker som led af fobien. Så fik de super gode resultater, og de slap angste meget hurtigt.  Og så anbefalede de mig til andre. Og på den måde har jeg gennem de sidste fire år opbygget en stor erfaring og har hjulpet temmelig mange mennesker af med fobien – angst for opkast. Sådan at jeg idag er ekspert i behandling af angst for opkast. Ekspert fordi jeg har fået en dybere liggende forståelse for de psykiske mekanismer i angst for opkast og mest af alt fordi resultaterne taler for sig selv. 95 % af dem jeg har arbejdet med har sluppet angsten for opkast indenfor et forløb på 3 sessioner.

Tegn på emetofobi

Når jeg bliver så glad, hver gang jeg oplever et menneske, som slipper sin angst for opkast, er det, fordi netop denne fobi kan gribe om sig til f.eks.:

 • Angst for at få kvalme
 • Angst for at rejse
 • Angst for fester hvor folk drikker alkohol
 • Angst for at blive syg
 • Angst for at blive køresyg eller at andre skal blive det
 • Angst for at være i nærheden af nogle som er syge
 • Angst for at spise på restaurant
 • En social-fobi fordi andre mennesker kan være syge
 • Overdreven hygiejne og håndvask
 • Ikke at kunne hjælpe syge børn og andre pårørende
 • Ikke at kunne sluge piller

Jeg har adskillige gange set mennesker, som var syge-meldte fra job, uddannelse og skole. Nogle er endda droppet ud eller har mistet deres job. At se disse mennesker slippe deres angst for opkast og få en normalt liv er så glædeligt.

I min behandling af angst for opkast bliver du ikke udsat for opkast eller situationer som relaterer til det. Det er en meget blid behandlingsform, som foregår i min klinik i Bella Center i København.

Helbredt for emetofobi

Læs her om Mia, der slap af med sin angst for opkast: Nu kan jeg besøge min syge mormor.

Læs her om Annemette, der blev fri for sin angst for opkast: Hypnose hjalp mig

Ring til mig på 52 50 81 81 eller skriv til mig her for at høre mere om, hvordan jeg arbejder med angst for opkast.

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

Kærlig hilsen

Charlotte Bang

Læs min nyere og uddybende artikel om emetofobi.

#angstforopkast #behandlingafangstforopkast #emetofobi #slipangstforopkast #slipemetofobi

 

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere