Undervisning i stresshåndtering og mindfulness

Stress og Mindfulness

“Vi er glade for Charlotte Bang som underviser i stresshåndtering og mindfulness samt i coaching og NLP.
Vi har fra starten været meget glade for Charlotte og hendes undervisning. I sin tid hos ITK 2 har Charlotte undervist vores daglige borgere (borgere på kontanthjælp, dag- eller sygedagpenge) i yoga, mindfulness og stresshåndtering. Ydermere har Charlotte stået for de fem timers ugentlig undervisning i coaching og NLP for vores deltagere på kurset Veje til livsstilsændringer, der er et seks ugers kursus for ledige”.

“Begge borgergruppe har været ovenud tilfredse med Charlotte. Hun er professionel og grundig i sit arbejde, og møder samtidig altid med overskud og et smil på læben. Borgerne sætter stor pris på hendes tilgang til dem og opgaven og udtaler, at de i høj grad får noget ud af undervisningen og kan mærke, at de rykker sig fra gang til gang. Det er hvad enten det har været 1,5 times mindfulness med stressramte, eller 5 timers coaching og NLP for seks ugers kursisterne”.

Læs mere om mindfulness her
Læs mere om stresshåndtering her

Læs hvad Anne Hansen fik ud af et forløb med Charlotte Bang her

Send mig en forespørgsel og hør mere om stress og mindfulness

#mindfulness #stress #stresshåndtering #underviseristresshåndtering #personligudvikling #dethelemenneske #stressogmindfulness #stresshåndteringogmindfulness

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere