Mindfulness mod tankemylder og stress

Mindfulness

Mindfulness mod tankemylder og stress.

Mit første møde med mindfulness og Charlotte Bang.

Jeg har været slået omkuld af stress pga. af arbejdspres og chikane.
Der er nu gået 4 mdr., og følelsesmæssigt er jeg nået langt, men hovedet er frusterende længe om at komme sig. Jeg mangler overblik, er plaget af tankemylder og frusterende, håbløs hukommelse.
Nu skulle jeg så prøve mindfulness.
Det var dejligt for mig at blive modtaget af en rolig, naturlig og fagligt meget kompetent instruktør. Jeg følte mig rolig med det samme og ikke nervøs for at gøre det “forkert”.
Charlotte startede med at fortælle lidt om, hvad mindfulness er og derefter en lille meditation, hvor man lige kom på sporet. Så fortalte hun lidt om at være i nuet og acceptere, at “sådan er det lige nu” og at anerkende de følelser, man har.
Derefter fulgte en længere meditation. Det var en vild oplevelse for mig. Jeg var virkelig “med”. Det var meget dejligt, da jeg har haft svært ved at samle tankerne i meget lang tid. Og rart at opdage, at jeg kunne stoppe virvaret af tanker, og at jeg kunne fokusere.
Derefter var der en snak om, hvor meget tankerne kunne påvirke vores følelser. Jeg synes altid, at jeg prøver at få øje på det positive i tingene og ikke hænge fast i det negative. Men det var rart lige at få af vide, lige at acceptere de negative følelser og så gøre en indsats for at få dem væk igen.
Vi afsluttede med endnu en “stille tid”, hvor vi blev inviteret med på en rejse af Charlottes rolige stemme. Tænk en gang, så kom jeg også ud og svømme med delfiner! Det havde jeg ikke lige regnet med, da jeg gik hjemmefra. Jeg var helt ærgerlig, da jeg skulle “på land” igen.
Derudover har jeg fået værktøjer, som jeg kan bruge derhjemme eller på jobbet, til at stoppe kroppens og tankernes stressrespons og komme i en rolig afslappet tilstand. Samt viden om, hvordan sindet og kroppen påvirker hiananden.
Alt i alt en hel fantastisk oplevelse, som jeg glæder mig til at prøve igen.
– Dorte

Mindfulness virker mod tankemylder og stress. Læs mere om mindfulness her. 

Anne fik roen tilbage med mindfulness. Læs hvad Anne siger om mindfulness hos Charlotte Bang her

Læs hvad en anden kursist siger om stresshåndtering og mindfulness her
Sundhedsstyrelsen anbefaler mindfulness mod stress. Læs mere her

Du er også velkommen til at sende mig en forespørgsel her og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og eller din virksomhed. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig på 52508181

 

#mindfulness #mindfulnessinstruktør #stresshåndteringmedmindfulness #mindfulnessmodtankemylderogstress

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere