Mindfulness med fokus på stress- og smertehåndtering

Mindfulness med fokus på stress- og smertehåndtering

Den anden dag modtog jeg nedenstående mail fra Susanne. Susanne har gået på to af mine hold i mindfulness med fokus på stress- og smertehåndtering med personlig udvikling ind over. På holdene fokuserer jeg rigtig meget på at give værktøjer og indsigter, som kursisterne kan bruge – også når kurset er slut. Susanne skriver:

Kære Charlotte Bang.

Jeg anbefaler dig hermed fra mit hjerte til alle, som er parate til og interesserede i at få det bedre – og det uanset smerter eller ej. Jeg har deltaget i et gruppeforløb hos dig i mindfulness med fokus på stress- og smertehåndtering.
Du er tydeligvis oplyst, Charlotte, og det kommer til udtryk via din visdom, livserfaring og daglige praksis af yoga, meditation, mindfulness, meditation, bodyscanning m.v., hvor du går den spirituelle og åndelige vej.

Hvis man er parat til at lade sig inspirere, lade sig guide af dig og følge dig i dine kurser, kan man kun ende op med at få det bedre ved af følge efter i dine fodspor, som du selv er kommet til ved at gå i andre store oplyste mestres fodspor som f.eks. Eckhart Tolle, Louise L. Hay, (du nævnte tit en kvinde, du privat var blevet uddannet hos/inspireret af, jeg kan desværre ikke huske hendes navn).

Da jeg selv startede hos dig, Charlotte Bang, var jeg så forpint af smerter i især ryggen døgnet rundt. Via din guidning fandt jeg smertelindring/smertehåndtering og helle, så mit åndedræt blev så lavt og dybt, og mit sind så afslappet, at jeg kunne gå ind i mine smerter, tillade dem af være der og trække vejret igennem dem i kroppen og dermed begynde af gå fra at føle mig magtesløs overfor mine smerter til at begynde at få kontrol over dem via din guidning til smertehåndtering.

Derved begyndte jeg også at turde bevæge og smidiggøre min tidligere så toptrænede og nu helt stive og smertefulde krop igen helt i det små. Så min selvtillid og mit selvværd og evnen til at koncentrere mig og være nærværende begyndte nu også at vende tilbage og vokse igen.
For din guidning hjalp mig til at se og lytte og derved aktivere en højere bevidsthed.

Det er svært for mig at beskrive helt kort alt det, som du står for, Charlotte Bang. Jeg kan kun sige fra mit hjerte, at jeg er dig så taknemmelig for, at du har gjort en verden til forskel for mig, og alt, hvad du har lært mig, vil jeg for resten af mit liv benytte på daglig basis til at blive ved med at få det bedre. Om mine smerter nogensinde helt vil forsvinde, ved jeg ikke, men jeg har lært af dig at acceptere min nuværende situation og ikke lade angsten og smerterne styre mit liv, men derimod være bevidst om at leve mit liv hvert øjeblik på trods af smerterne. For livet er jo et mirakel, som er værd at leve hvert øjeblik.

Jeg er taknemmelig for dit kursusforløb i mindfulness med fokus på stress- og smertehåndtering.

Du kan læse mere om mindfulness her

#smertehåndtering #stresshåndtering #mindfulnessogstresshåndtering #mindfulness #smertehåndtering #personligudviklingmedmindfulness

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere