Behandling af emetofobi – læs Malenes historie: Jeg har været på festival!

emetofobi, behandling

Slap emetofobi - angst for opkast på 3 sessioner i samarbejde med Charlotte Bang. Hypnose, mindfulness, NLP og psykoterapi

Malenes historie: Jeg har været på festival! 

Malene Skov var til 3 sessioner for behandling af emetofobi. Herefter skriver hun:

Hej Charlotte.

Her får du lige en status på, hvordan jeg har haft det efter behandlingerne mod min emetofobi hos dig.

Efter behandlingen af emetofobi har jeg fået det meget bedre. Førhen kunne jeg jo ikke tage nogen steder uden hele tiden at tænke på, hvor og hvornår jeg ville blive dårlig. Men dette er forbi nu.

På Langelandsfestival – uden problemer

I sommerferien, næsten lige efter min sidste behandling, var jeg på Langelandsfestival med min kæreste og hans familie, og altså dermed et godt stykke hjemmefra. Før hypnosebehandlingerne var jeg meget bekymret for festivalen. Jeg ville faktisk ikke rigtig med, da jeg var bange for at blive dårlig. Men efter behandlingerne var frygten helt væk, og ugen forløb rigtig fint. Jeg blev slet ikke dårlig! Derudover har jeg netop været en weekend på Samsø med min kæreste og hans familie. Det forløb også rigtig godt. Jeg kan altså nu sove ude og er ikke længere lænket til hjemmet. Min livskvalitet er forbedret betydeligt.

Alt i alt er jeg yderst taknemmelig for, at min kæreste skubbede mig afsted til behandlingerne, at mine forældre støttede mig igennem og fulgte mig til behandlingerne, og at jeg tog så åbensindet imod behandlingerne. Til sidst er jeg også meget taknemmelig for din hjælp. Uden den var jeg ikke nået til, hvor jeg er nu.

Med venlig hilsen

Malene Skov

Jeg har generelt rigtig gode og meget hurtige resultater, når jeg samarbejder med mine klienter om at slippe en angst, herunder emetofobi. Langt de fleste slipper deres angst inden for et forløb på 3 sessioner ligesom Malene Skov.

Det er så meningsfyldt at opleve mennesker gøre det arbejde, der skal til. Det er skønt at få lov at være deres samarbejdspartner i processen.

Kærlig hilsen

Charlotte Bang

Læs min uddybende artikel om emetofobi – eller den korte 10 ting du skal vide om emetofobi.

#angst #angstforopkast #angstforkvalme #emetofobi #slipangst #behandlingafemetofobi #slipangsten. #Deterofteletatslipangstmeddenrigtigebehandling

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere