Mia kom af med sin emetofobi

Emetofobibehandling

Jeg slap min emetofobi

Og fik det godt

“Charlotte Bang hjalp mig til at slippe min emetofobi. Den havde ellers styret mit liv i en længere periode, men jeg slap min emetofobi og kom heldigvis hurtigt af med den. Jeg led ret voldsomt af emetofobi, og det styrede i den grad mit liv. Hver dag var jeg konstant bange for, om folk skulle kaste op, eller om jeg fik kvalme og selv skulle kaste op. Jeg havde meget svært ved at tage offentligt transport, for i mit hoved så jeg bakterier over det hele og tænkte: “Hvad nu hvis der er sygdomsbakterier på de håndtag eller den knap der?” Det endte ud i kaos inde i mit hoved, for sygdom var lig med opkast. Min emetofobi styrede mit liv. Jeg endte med at lade være med at tage i byen med mine venner, for druk var også lig med opkast, når folk fik for meget at drikke. Jeg kunne ikke have det. Jeg gik i panik, fik koldsved, rystede over det hele og var helt ude af den. Og sådan en reaktion kunne jeg få bare ved at høre, at nogen i min familie, som bor ret langt væk, havde ligget med roskildesyge.
Så en dag fik jeg simpelthen nok, for det havde udviklet sig i sådan en grad, at jeg konstant vaskede mine hænder eller sprittede dem af. Min emetofobi havde taget styringen.

Så jeg kontaktede først en masse psykologer, og ingen af dem kunne give mig den rette hjælp. Ikke engang da de anbefalede mig at tage tyren ved hornene og konfrontere mig selv med opkast, for det gjorde det kun værre. Det var ikke vejen til at slippe min emetofobi.

Så en dag fandt jeg frem til, at hypnose kunne hjælpe mig, og jeg blev anbefalet Charlotte, og allerede efter første gang var der en kæmpe forskel! Jeg skulle besøge min mormor, som var blevet opereret, og hun havde det ikke så godt efterfølgende og fik kvalme på grund af medicinen. Så mens jeg sad der og snakkede med hende og fik at vide, at hun godt kunne komme til at kaste op, når hun skulle spise, så fik jeg en helt anden reaktion. Det var slet ikke den der med at flygte ud af døren, men modsat tidligere var jeg helt klar til at hjælpe hende. Jeg fandt hurtigt ud af, hvor de her poser, som patienter får, når de skal kaste op, var henne. Sådan at jeg hurtigt kunne få fat i en og give den til min mormor. Der var ingen panik, og jeg var fuldkommen overrasket over, at jeg reagerede sådan.
Jeg kunne dog stadig godt mærke, at der var lidt tilbage af min fobi, så jeg fik endnu en gang hypnose, og nu har der intet været siden. Min hverdag bliver slet ikke styret af angst, jeg tænker ikke over opkast, og får jeg kvalme, så tænker jeg ikke videre over det. Jeg kan køre med offenligt transport, og det rører mig ikke det mindste, hvis jeg hører om, at folk har ligget og været syge med opkast.
Det er helt fantastisk, og jeg takker mange gange! Kh Mia

Forløb til behandling af emetofobi

Jeg har udviklet et kort forløb til behandling af emetofobi. Forløbet er baseret på mine erfaringer og indeholder elementer af hypnose, NLP, psykoterapi, mindfulness og coaching. Ofte hører jeg, at det er kompliceret at komme sig over emetofobi. Min erfaring er, at det er rimeligt simpelt. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg kan garantere, at det er let, men mine erfaringer er, at det kan kureres på relativt kort tid. Dybest set er emetofobi jo bare en fejlprogrammering i sindet.

Ring 52508181 eller skriv her

#emetofobi #angstforopkast #frygtforopkast #fobi #hypnoseogemetofobi #behandlingaffobier #hypnosemodemetofobi. #slipemetofobien

Author: charlottehypnose

Comments are disabled.