Fedmeoperation – få den virtuelt med hypnose

Fedmeoperation – få den virtuelt med hypnose

Virtuel fedmeoperation med hypnose

Fedmeoperation – hvad er det? Og kan det laves med hypnose?

En fedmeoperation er en operation, hvor patientens mavesæk på den ene eller anden måde gøres mindre. Derved kan den indeholde mindre mad, og portions-størrelserne vil som en naturlig konsekvens blive mindre. Der findes forskellige former for fedmeoperationer:

  • Gastric band
    • Der placeres et bånd rundt om mavesækken, således at det kun er en del af mavesækken, som kan fyldes med mad.
  • Gastric sleeve
    • Noget af mavesækken fjernes sådan at mavesækkens volumen formindskes.
  • Gastric ball (Maveballon)
    • Der placeres en ballon i maven, som optager en del af mavens volumen.

Målet for alle fedmeoperationer er altså, at der kan være mindre mad i maven, og man derfor føler sig hurtigere mæt og derfor spiser mindre.

Et kirurgisk  indgreb er en alvorlig sag, og har ofte alvorlige bivirkninger af den ene eller anden slags, som mavesmerter, underernæring, galdesten og træthed. Samtidig hjælper en fedmeoperation ikke på de bagvedliggende årsager til overvægten. Derfor er det ikke ualmindeligt at patienterne tager på igen. For at opnå den bedste effekt af en fedmeoperation er det derfor, ideelt at også at arbejde med følelserne og psyken. Derudover skal nævnes at fedmeoperationer er dyre, og det er ikke alle der kan få bevilliget en operation, så mange må selv betale, eller kan simpelthen ikke få en fedmeoperation. Det kan have store belastende konsekvenser for helbredet.

Udvikling af virtuel fedmeoperation med hypnose

Som menneske har jeg altid syntes,  det var uretfærdigt at nogle skulle kæmpe med så mange kilo, hvoraf nogle aldrig slipper dem, mens andre ender i spiralen med elevatorvægt. At se mennesker gøre sig så umage, for blot at tage på igen, er trist. Det har f.eks. altid været trist for mig, at stå i badet i fitnessdk og høre folk fra slankeholdene fortælle historier som: ” Jeg har slanket mig 30 kg og mangler 30 kg mere og iiiiihhhhh, hvor jeg glæder mig til at leve normalt igen bagefter”. Og så kan jeg jo ikke lade være med at sige: “Jamen så tager du jo bare på igen, så med mindre du ønsker at komme tilbage til din gamle vægt, er den gamle normal død”.

Af faglig nysgerrighed tester jeg løbende alt muligt på mig selv. Jeg havde i flere år vidst, at man kunne lave en fedmeoperation med hypnose, simpelthen ved at fortælle det ubevidste sind at maven er mindre. Hvad hjernen tror på er så afgørende, at tankens kraft siden 50 ´erne har indgået i samtlige medicinske afprøvninger i form af placeboeffekten.

En dag afprøvede jeg spontant en hypnotisk fedmeoperation på mig selv. Næste dag havde jeg glemt alt om det, altså lige indtil frokostpausen, hvor det undrede mig at jeg kunne spise under halvdelen af, det jeg plejede. Jeg fattede ingenting, indtil jeg kom i tanke om min selvhypnose dagen før.  Jeg blev glad og vidste straks: “Det kan jeg bruge til at lave et selvhypnose-program til min medmennesker som vil slanke sig”. Så jeg tog arbejds-handskerne på og gik igang med at udvikle programmet, som løbende er blevet testet af mennesker som ønskede at slanke sig teste det. Da resultaterne var rigtig gode, blev det til Dit virtuelle slankeprogram. Se det er historien om hvordan programmet blev til.

Dit virtuelle slankeprogram – et sundere alternativ til en fedmeoperation.

Programmet er lavet så simpelt og nemt som muligt, at bruge. Det du skal gøre er blot at lyttertil nogle MP3 filer. Filerne giver dig mulighed for at installere en virtuel maveballon i din mave vedhjælp af hypnose. Samtidig er programmet udviklet til at guide dig til at værdsætte din krop, fylde dig selv med tanker der slanker og finde din indre styrke og kraft frem. Programmet er designet til at du fortæller dit ubevidste sind at du kan spise mindre og samtidig sundt.  Når vi overspiser er det næsten altid, om ikke altid det ubevidste sind der styrer overforbruget af mad. Derfor er det min erfaring, at en af de mest effektive måder til at slanke sig er få det ubevidste sind overbevist om at spise både mindre og samtidig sundt. Der er jo ingen der vælger at spise usundt med vilje. Viljen styres af det bevidste sind, mens det ubevidste sind styrer det meste af vores liv. Nogle siger omkring 95 % af vores adfærd styres af det ubevidste sind. Så vil du slanke dig, er det lettest når det ubevidste sind er med på ideen.

Programmet er designet som et alternativ til fedmeoperationer, men kan bruges af alle som vil slanke sig meget eller lidt. Hvis du vil slanke dig meget bruge du programmet i lang tid, og hvis du vil slanke dig lidt bruger du programmet i kort tid. Når først du har programmet, kan du i princippet bruge det resten af livet (så længe man kan afspille MP3 filer) hvis du lige vil tilbage på sporet igen.

Hør om programmet hos radiovært Mike Fonde i Radio Esbjerg og Radio Globus Guld her.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte mig her.

Kærlig hilsen

Charlotte

Ekspert i forandring indefra.

Du kan læse mere om bivirkninger ved fedmooperationer her

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere