Vil du realisere dine drømme? ja så kræver det handling.-)

Vil du realisere dine drømme? ja så kræver det handling.-)

Måske har du en drøm eller drømme, en forestilling om noget du gerne vil….og som bare endnu ikke er blevet til noget….Måske har du haft drømmen i kortere eller længere tid.,…Under alleomstændigheder kræver det handling, hvis den skal bliver til virkelighed. Det ER LIGENU, du kan beslutte, om din drøm skal blive en realitet eller forblive en drøm for altid!! VALGET er DIT!!!

Ikke ret meget kommer til dig uden, at du tager handling, og slet ikke de store drømme i livet.  Nikes ordsprog “JUST DO IT” vil jeg gerne gentage her….JUST DO IT..NOW..først når du handler, får du feedback på, hvad dine handlinger medfører…..Ofte er det, der forhindrer os frygt: frygt for fiasko, frygt for succes, frygt for at blive afvist, frygt for at blive skuffet, frygt for ikke at blive elsket, frygt for ikke at være anerkendt, frygt for at blive til grin, frygt for……..fortsæt selv. Genkend din frygt og gør det alligevel.

Hvis du ikke fortager dig noget, har du allerede et nej eller et negativt resultat…..Dette var ordene jeg fik fra en Argentinsk mand som jeg var meget forelsket i for 6 år siden, Ordene faldt, da vi diskuterede, hvorvidt jeg skulle sætte mine smykker i kommission i Argentinske butikker. De ord har jeg tit tænkt på siden, fordi de for mig indeholder så meget sandhed. Hvis du ikke spørg, er svaret jo klart nej, først når du spørg eller handler kender du resultatet af at handle.

Hvis du vil nå dine mål, gælder det bare om at komme igang, JUST DO IT Now

Jeg ønsker for dig at alt, hvad du ønsker dig sker for dig….og ved at handle er du allerede nærmere dit mål.

;

Hvis du har brug for hjælp til at realisere dine drømme, kan du skrive til mig her  eller ringe til mig NU på 52508181

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere