Velkommen til Hypnose & NLP

Velkommen til Hypnose & NLP

Hypnose NLP Charlotte Bang

NLP og Hypnose i kombination er en effektiv og blid genvej til positive forandringer i dit liv.

I begyndelsen, hvor jeg arbejde med NLP og Hypnose blev jeg forundret, hvergang et menneske skabte en hurtig forandring, og tænkte: ” Nå men så var problemet nok ikke så alvorligt”. Men efterhånden har jeg lært at vi mennesker kan forandre os hurtigt, når vi virkelig vil! Hvad vil du? Hvad drømmer du om at opnå/komme af med i dit liv? 

Du kan mere end du tror!

Hvis du er som de fleste, for ikke at sige alle, så kan og er du meget mere end du tror. Og hvorfor ikke udnytte dit fulde potentiale og være en endnu bedre udgave af dig selv?  Jeg brænder for at hjælpe dig!

Ring og hør nærmere på tlf. 52 50 81 81, eller kontakt mig via formularen her.

NLP og Hypnose er bl.a. velegnet til 

 • Målsætning
 • Værdiafklaring
 • Selvværd
 • Fobier
 • Angst
 • Sports-præstationer
 • Søvnløshed
 • Depression
 • Stress
 • Livsstils-forandringer
 • Sorg
 • Smertebehandling

IMG_5025

Jeg glæder mig til at samarbejde med dig!

Venlig hilsen

Charlotte Bang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere