Ved den dame hvor hun vil hen? Hvad er hendes mål?

Ved den dame hvor hun vil hen? Hvad er hendes mål?

Kend dit mål og hvorfor det er vigtigt

Hvad er hendes mål?

Ved den dame hvor hun skal hen?

Damen var mig.
Politiet stillede spørgsmålene til min ven, kollega og læge, som på det tidspunkt kørte mig fra Charlottenlund til Hellerup.

Da de blå blink stoppede os, var vi midt i interessante meningsudvekslinger om sammenhæng mellem krop, psyke og kvantefysik. Politiet tjekkedes os, fordi vi åbenbart kørte lidt langsomt i trafikken, en trafik der var nærmeste ikke eksisterende.

Da politiet havde klarlagt, han ikke havde drukket, kom så 10.000 kr spørgsmålet “Den dame derinde, ved hun hvor hun skal hen, hvad er hendes mål”?

Jeg faldt næsten ned af sædet og tænkte gad vide, hvad der får en politimand til at spørge om det. Hvilke signaler har jeg sendt ud i natten, den aften. Det har givet stof til omtanke. Ved jeg hvor jeg skal hen??

Lige på det tidspunkt skulle jeg hjem og på hovedet i seng, efter den dejligste arbejdsdag.
Men mere interessant, i overført betydning. Ved jeg så, hvor jeg vil hen

Du skal vide hvorfor dine mål er vigtige?

Livet er jo ikke noget hverken du, jeg eller nogle andre kan give endeligt svar på idag, for vi ved vel ikke, hvad vi møder i morgen? …Og vi bør vel egentlig nyde processen med at leve nu for nu, og få det bedste ud af det der sker. Og alligevel hvis vil nå noget, er det samtidig godt med nogle mål som pejlemærker i horisonten. Hvad enten det er at være en god forældre, god kollega, chef, veninde, projektleder, inspirator, foredragsholder, være tilstede i nuet, være glad, være sund og rask eller hvad det nu end er for dig.

Personligt har jeg altid haft en vision om at inspirere mennesker til have det så godt som muligt og få det bedste ud af livet. Og jeg har en vision om at dele ud af min visdom og inspirere mange flere mennesker, end jeg gør idag, og fortsat lære af alle jer andres visdom. Jeg ved også, hvorfor jeg gør det. Når jeg ved, hvorfor det er vigtigt, ved jeg også om, det er vigtigt af de rigtige eller de forkerte årsager. Jeg ved jo selvfølgelig ikke, om du har det ligesom mig. Men jo jeg har gjort temmelig mange ting af de forkerte årsager, simpelthen fordi jeg ikke var bevidst om, hvorfor jeg gjorde det. Så at stille sige selv spørgsmålet: “hvorfor vil jeg det her?” og “Hvorfor gør jeg det her?” vil hjælpe til at finde fremtil, hvad der er vigtigt. Hvad der er dine rigtigt mål, fremfor pseudo mål.

Så jeg er bevidst om hvad og hvorfor. Hvad jeg derimod ikke altid ved er hvordan, det kommer til at forløbe fremadrettet. Jeg kan ikke regne det ud, fordi jeg tager et skridt af gangen med den ene fod foran den anden. Skridt for skidt. Når du ved, hvad du vil og hvorfor, findes der en vej. Hvis det er vigtigt nok, og du vil betale prisen. Og hvem gider egentlig også bruge energi på noget, som ikke er vigtigt alligevel. Så at have en ide om pejlemærkerne i horisonten, og så navigere i nuet på havet mod horisonten, er vigtigt sådan som jeg ser det. Der er altid nye horisonter – nye mål.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med projekt Liv.

Kærlig hilsen
Charlotte Bang

Og tak til min ven og til politiet for at være til inspiration for dette indlæg <3

#personligudvilking #mål #atkendesinemål #Atvidehvorfor

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere