Sådan får du andre med

Sådan får du andre med

på din ide, på din bølge

Her er hvad jeg lærte af min 90 årige farmor Gerda om at få andre med på en rejse, som de ikke aner er noget for dem. Og ved du hvad? Der er nogle brugbare pointer, som du bare kan bruge.

Det hele startede, da jeg droppede mit karrierejob. Solgte min lejlighed og skilte mig af med de fleste materielle ting.

Jeg ville være den nye pige i klassen og finde ud af hvem jeg var, når ingen kendte mig, og havde forventninger til hvem jeg var.

Destinationen var Argentina på ubestemt tid, hvor jeg hverken kunne sproget eller kendte nogen.

Min farmors reaktion “Nå, det er da Ok.”  Og mit svar:  “Farmor, det er IKKE OK, det er ovenud FANTASTDISK! Det er den BEDSTE beslutning, jeg NOGENSINDE har truffet!”  

Stilheden der fulgte blev brudt af min 90-årige elskede farmor Gerda der med eventyr i stemmen råbte “Ja JA, det er da helt FANTASTISK! Gid jeg kunne komme med?

Hun kom med på oplevelsesrejsen, selvom hun aldrig havde fløjet.

For gennem hele rejsen modtog hun meget personlige breve om mine oplevelser og ja det var meget personlige beskrivelser. Hun delte dem med alle der kom i hendes hjem, og folk begyndte at kontakte mig og sige, “øhh Charlotte, det er godt nok nogle personlige breve du skriver til din farmor, måske skulle du censurer dem lidt?”

Min reaktion var: “Jamen, det er jo også hendes rejse, så hun deler bare løs”.

Nå, tænker du måske, hvad har det her med mig at gøre? Rigtig meget tror jeg

Hvis du vil have andre med på din idé, skal du:

  • brænde 110% for din ide
  • være så passioneret at det smitter
  • Være parat til at give af dig selv, og gå forrest

Og så skal ideen selvfølgelig være god for helheden og ikke skade nogen.

Når det er tilfældet, vil folk ofte tænde drømmen i sig selv og hoppe med på din rejse og dele den med både dig og andre. Det er vejen til fremtiden, den starter nemlig med dig og dine drømme. Det spreder sig som ringe i vandet

Hvilken rejse eller ide drømmer du om at få andre med på nu?

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere