Parfumeallergi – Hypnotisøren tog sin egen medicin

Parfumeallergi – Hypnotisøren tog sin egen medicin

Parfume allergi og hypnose

Parfumeallergi og hypnose

Ja jeg kunne slet ikke tåle en parfume jeg fik i fødselsdagsgave. Første gang jeg prøvede den, var jeg med diverse influenza symptomer i 4 dage. Symptomerne kom først et par dage efter, jeg havde brugt parfumen. Derfor var jeg lidt usikker på, om det virkelig var parfumen, selvom jeg havde en stærk mistanke.

Kunne en parfumeallergi virkelig være så slem

Jeg blev lige nødt til at prøve en gang til, for at være helt sikker. Jeg prøvede parfumen først på sidste uge. Onsdag havde jeg det nogenlunde. Torsdag var jeg helt slået ud, med hævet svælg, kløe i ørene, konstant løbende og stoppet næse, røde øjne, træthed, og rødt eksem fra næsen og ud på kinderne. Og der udover bare ubehag. Allergimedicin kunne ikke slå det ned. Fredag havde jeg det stadigvæk virkelig skidt. Det var virkelig parfumeallergi.
Men men der var tangofest fredag aften, og jeg ville hvis overhovedet muligt danse og lade stiletterne more sig. Men ak oh Ve jeg var jo ligesom ikke rigtig i form, til den slags aktivitet og festivitas. Så gode råd var dyre.

Jeg tog min egen medicin mod allergi – Hypnose

Jeg kunne ligesom ikke tage til Tango og pudse næse midt i hvert andet nummer, være generelt totalt utilpas og jeg havde heller ingen energi. Derudover ville jeg gerne se godt ud. Så efter at have blundet på sofaen, tænkte jeg: “Hvorfor ikke tage min egen medicin – hypnose”

Så jeg brugte godt en times tid på at lave selv-hypnose og give mig selv en grundig mental allergikur. Og TÆNK selvom jeg hjælper andre med det, blev jeg alligevel overrasket over, at det virkede så godt, på mig selv.

Jeg slap allergien og tog afsted

Jeg tog til tango havde det fantastisk – pudsede ikke næse en eneste gang – og fik masser af komplimenter for, hvor smuk jeg var. Hvis de selv samme mennesker havde set mig 5 timer tidligere, ville de have sagt noget helt andet.

Så jo jeg blev endnu engang – denne gang på egen krop bekræftet i, at det virker.

Allergi kan skyldes at immunforsvaret er forvirret

Jeg kom fremtil at parfumeallergien skyldes, at den indeholder en blomst, som var tilstede, da jeg for 6 år siden sad det meste af en nat under et træ, i en Argentinsk provinsby og græd, fordi jeg var ked af det. Det var en forløsende nat, men kroppen huskede åbenbart blomsten, som noget jeg ikke kunne tåle.

Det er også det, jeg ofte oplever hos klienter med diverse allergier, at immunforsvaret er blevet forvirret på et tidspunkt, hvor klienten oplevede stress, eller noget ubehageligt. Så reagerer immunforsvaret på noget af det, som var tilstede, under oplevelsen.

Det kan man lave om på, ved at genuddanne immunforsvaret. Det var det jeg gjorde i fredags, og jeg har haft det fint siden, med undtagelse af lidt kløe i ørene. Men det er åbenbart ikke slemt nok til, at jeg gør noget ved det, for jeg ved jo hvad jeg kan gøre.

Hvis du eller en du kender allergi er du velkommen til at kontakte mig og høre, hvordan jeg arbejder med allergi, og hvad en mental allergikur er for en størrelse.

Du kan sende mig en mail her

Du kan læse mere om hypnose her

Kærlig hilsen
Charlotte Bang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere