Nå dit mål – ved at se målet for dig

Nå dit mål – ved at se målet for dig

Har du et mål, du ønsker at opnå?

Så kan du måske have glæde af at se videoen nedenfor.

Der er lavet en del studier over forskellen, der gør forskellen på mennesker, der når deres mål og dem, der ikke gør. En af forskellene er, at mennesker, der når deres mål, har målet for øje og forestiller sig, hvordan det er at have nået det.

I denne video fortæller jeg historien om Florence Chadwick.

Florence var den første kvinde, der svømmede fra Catalina ind til Californiens Kyst. I første forsøg opgav hun meget tæt på Californiens kyst. Florence kunne ikke se kysten p.g.a. tåge. I andet forsøg var det ligeledes tåget, men denne gang havde hun et klart billede af kysten for sit indre blik, og hun gennemførte hele turen, og kom i mål.

Se historien om Florence Chadwick, der når sit mål her:

Jeg håber, du har nydt videoen, og at du når dine mål.

Kontakt mig

Hvad enten du er interesseret i et coachingforløb, et foredrag eller workshop, starter jeg altid et forløb op med en GRATIS indledende samtale på telefonen. På den måde kan du høre, om jeg er den helt rigtige samarbejdspartner, inspirator, terapeut eller coach for dig.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

 

#mål #nådinemål #mentaltræning #hypnose #foredrag

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere