Min første personlige hypnose – fra frygt til tillid

Min første personlige hypnose – fra frygt til tillid

hypnoseoplevelse

Hypnose NU?? Nej tak, jeg vil lære om coaching.

Hypnose NEJ TAK, det skulle jeg ikke nyde noget af – jeg havde det lige så godt. Min modstand på hypnose var STÆRK, og jeg var lidt bange.

 Og SÅ blev det alligevel en helt FANTASTISK OPLEVELSE.

Jeg mødte hypnose første gang, på en uddannelse i coaching. Og ja jeg var såååå skeptisk. Hypnose var ikke noget for mig. Vi skulle i gruppehypnose, og jeg ville ikke, ikke tale om.

Jeg kendte jo kun det der scenehypnose og var direkte bange for at opføre mig som en kylling, en rockstjerne eller…..bare fjollet, men mest af alt var jeg bange for ikke at blive mig selv igen, tænk at være en kylling resten af livet….for slet ikke at tale om en rockstjerne uden fin sangstemme.

Jeg havde allerede gået til diverse alternative ting i temmelig mange år, men alligevel Hypnose, dér satte jeg grænsen. Den grænse var dog kortvarig, for når alt kom til alt kendte jeg jo faktisk intet til hypnose.

Jeg vidste f.eks. ikke at:

  • det er ualmindeligt behagelig
  • jeg selv havde kontrollen over, hvad jeg ville være med til
  • man altid vågner op igen
  • man kan forandre sig meget hurtigt i hypnose
  • jeg forblev mig selv
  • hypnose er helt sikkert og videnskabeligt dokumenteret

Vores vidunderlige lærer Karsten Lillelund tog sig gudskelov tid til en snak, og jeg udfrittede ham i ca. 30 minutter, før jeg overgav mig til hypnoseprocessen. Jeg fandt min blå vinterfrakke frem og lagde mig på gulvet, mens de andre sad på deres stole. Jeg mente jo, det skulle gøres ordentligt, når jeg nu overgav mig til det…..Smiler. Jeg er vist til alt eller intet.

Jeg blev solgt til hypnose

Da jeg først havde prøvet gruppehypnosen, var jeg solgt. Det var simpelthen så styrkende og forandrende. Det var en selvværdsstyrkende hypnose om en blomst, der vokser sig fra et frø i den kolde jord, til en stor smuk blomst. På vejen møder blomsten forhindringer, som den overkommer.

Noget blev forandret inde i mig. Jeg fik mere tro på mig selv – mest af alt forandrede jeg mit forhold til hypnose. Fra totalt modstander til totalt tilhænger.

Resten af uddannelsen plagede jeg om at komme i hypnose på hver undervisningsdag. Ofte fik vi en hypnose.

Jeg blev hypnotisør og hypnoterapeut

Jeg kunne ikke vente, og … allerede dagen efter eksamen startede jeg på min første hypnoseuddannelse. I de sidste 4 år har jeg arbejdet fuldtid med personlig udvikling – herunder hypnose.

Du kan læse mere om hypnose her

Du kan læse om hvordan hypnose hjalp Iben, til at beskytte sig selv fra negativitet fra omverdenen her.

Jeg brænder for at inspirere dig til et endnu bedre liv.

Dette var min allerførste personlige oplevelse med hypnose. Historien om, hvordan jeg gik fra at være hypnosemodstander til at blive hypnotisør.

Tak, fordi du læste med. Du er velkommen til at dele min oplevelse med andre, hvis du har lyst.

Kontakt mig på 52 50 81 81 eller send mig en forespørgsel her. Det kan være spørgsmål til f.eks. hypnose, coaching eller foredrag.

Kærlig hilsen

Charlotte Bang


#hypnose #hypnoterapeut #erhypnosefarligt #myteromhypnose #charlottebang #hypnotisørikøbenhavn #coaching

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere