Mentaltræning for sportsfolk

Mentaltræning for sportsfolk

Mentaltræning med hypnose i sport

Mentaltræning – Påvirk dig selv til succes indefra

Som sportsudøver er du vant til at træne din krop og dit sind. Både din fysiske og mentale tilstand er afgørende for dine resultater og din succes.  Mentaltræning kan selvfølgelig ikke erstatte din fysiske træning, men kan forbedre din fysiske formåen og dine resultater væsentligt.

Derfor er hypnose en fordel i mentaltræning

Det er dit ubevidste sind, som styrer hovedparten af din adfærd og indre selvsnak. Desforuden styrer dit ubevidste sind din krop, og når du dyrker sport foregår det i de afgørende øjeblikke så hurtigt, at det skal køre ubevidst på rygraden. Du har ikke tid til at analysere og tænke bevidst. I hypnose har vi en meget større kontakt med vores ubevidste sind og kan meget lettere påvirke os selv og vores ubevidste sind, så det støtter os i at yde optimalt i hverdagen, og når det gælder. I mit samarbejde med sportsfolk har jeg også rigtig gode erfaringer med at kombinere hypnose med mindfulness.

Visualisering

Når det handler om mentaltræning, tænker de fleste nok på visualisering. Visualisering betyder, at du i dit indre forestiller dig, at du har nået et mål og ikke mindst den vej, du har gået for at nå målet. Når du visualiserer, er det vigtigt, at du bruger så mange sanser som muligt (krops-fornemmelser, synet, hørelsen, lugte- og smagssans).

Visualisering virker fordi, kroppen og sindet ikke rigtig kender forskel på det, vi forestiller os, vi gør og dét, vi rent faktisk gør. Derfor er visualisering en vigtig form for mentaltræning, men i min optik er mentaltræning i sport så meget mere end det.

Mentaltræning kan bruges til

 • Daglig motivation
 • Restituere kroppen hurtigere
 • Lære noget nyt du ikke har kunnet før
 • Lære af det andre gør bedre end dig selv
 • Fjerne blokeringer og gamle traumer
 • Fjerne frygt for spring, tacklinger, modstandere, løft osv.
 • Lægge private alvorlige ting til side under konkurrencer
 • Klare presset til konkurrencerne
 • Forbedre din fysiske formåen
 • Træning i perioder med fysiske skader
 • Hurtigere healing

Mentaltræning virker

Husk, du kan forbedre dine resultater med mentaltræning. Det er blot vigtigt, du gør det rigtigt, for hvis man gør det forkert, kan man faktisk også blive dårligere af at mentaltræne. Det afgørende er, at du mentaltræner det du ønsker at blive bedre til helt korrekt og ikke med en lille fejl, for så er det fejlen, du træner og ikke det perfekte.

Ønsker du at høre mere

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre, hvordan jeg kan støtte dig eller dit hold i at skabe endnu bedre resultater. Du kan ringe til mig på 52508181 eller skrive til mig her

God fornøjelse samt held og lykke med din sport.

Kærlig hilsen

Charlotte

 

Du kan læse mere om hypnose her

Du kan læse mere om mig her

Du kan også lade dig inspirere af mine videoer om personlig udvikling på min youtubekanal: Charlotte Bang her

 

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere