Kvindelige ledere føler sig mere stressede

Kvindelige ledere føler sig mere stressede

Kvindelige ledere føler sig mere stressede

Det var overskriften på en artikel i Morgenavisen Jyllands-Posten Erhverv den 25. marts 2015.

Artiklen handler, som overskriften siger, om kvinder og stress.

I avisen kan du læse de to artikler

Den første artikel er baseret på et interview med Mette om stress på arbejdspladsen. Mette går i et stresscoachingforløb hos mig. Mette siger i artiklen, at hun har fået hjælp til at indse, at det ikke er hende, der er noget galt med.

Faktisk oplever jeg, at mange af mine klienter, som kommer med stress, har en følelse af, at det er dem der er noget galt med, også selvom omstændighederne har været virkelig stress-givende.

Den anden artikel tager udgangspunkt i en undersøgelse foretaget af af Ledernes Hovedorganisation.

I artiklen udtaler jeg mig bl.a. om mine erfaringer med klienter, der har stress. Jeg oplever, at kvinder ofte føler, at de tager et større ansvar derhjemme, og at de derfor oplever en større samlet belastning.

Når vi taler om stress, er der to faktorer, som vi kan skrue på:

  • Den samlede belastning vi udsættes for
  • Vores tolerance overfor belastningerne

I mit arbejde hjælper jeg mennesker og organisationer med at justere på de to faktorer for dermed at skabe mindre stress og mere trivsel.

Kontakt mig

– hvis du vil høre mere om, hvordan jeg arbejder med stress og trivsel.

Hvad enten du er interesseret i et coachingforløb, et foredrag eller workshop, starter jeg altid et forløb op med en GRATIS indledende samtale på telefonen. På den måde kan du høre, om jeg er den helt rigtige samarbejdspartner, inspirator, terapeut eller coach for dig.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere