Jeg forbedrede mit syn på naturlig vis

Jeg forbedrede mit syn på naturlig vis

selvhypnose og afspænding til bedre syn

Jeg forbedrede mit syn på naturlig vis

Fra halvdårligt til godt syn på 3 måneder

Jeg havde faktisk i flere år ikke kunnet læse det med småt. I begyndelsen af et år var det blevet så slemt, at jeg nok måtte se i øjnene, at jeg skulle have læsebriller. Så jeg fik målt mit syn hos en optiker, som ganske rigtigt også mente, at jeg skulle have briller.

Modstand på briller

Jeg havde dog modstand på det dér med briller og besluttede at se, om jeg kunne gøre noget naturligt ved det. Jeg har haft temmelig mange klienter, som har kureret sig selv for det ene og det andet, og jeg har også selv ordnet forskellige ting, så hvorfor ikke give det med synet en seriøs chance….??

En af de ting, der også havde undret mig, var at nogle dage, så jeg bedre eller dårligere end andre dage. Egentlig troede jeg bare det var mig, der ikke havde styr på det der med, hvor godt jeg så. Men da jeg begyndte at studere synet og ikke mindst spørge mine medmennesker, viste det sig, at rigtig mange mennesker oplever at se forskelligt på forskellige dage. Det er der en god forklaring på.

Yoga for synet

Jeg har en bekendt, som havde trænet øjnene op ved hjælp af yoga for synet. Inspireret af hende og alt det, jeg iøvrigt har lært, tænkte jeg: “Der må være en løsning, som tager fat om årsagen til problemet. Briller vil bare være symptombehandling og vil ikke at tage fat om nældens rod”. Desforuden tænkte jeg: “Hvis nogen kan, så kan jeg også få et bedre naturligt syn”.

Jeg undersøgte alternative ting omkring syn, og jeg blev meget klogere. Den vigtigste nye indsigt for mig var, at dårligt syn ofte skyldes, at vi spænder i og omkring øjnene.

En af de ting jeg har læst er, at når man får målt sit syn hos optikeren, har man en bestemt spænding i øjet. Brillerne laves, så de passer til netop dén spænding. For at se optimalt med brillen, skal man så fastholde den spænding, som brillen er lavet til. Det lyder begrænsende.

Jeg opdagede desuden, at jeg selv har en tendens til at stirre. Dvs. at jeg sidder med mine øjne sat i en bestemt vinkel, som jeg ubevidst låser dem fast i i længere tid, f.eks. når jeg kigger ud af vinduet i metroen eller toget. Denne ubevidst fastlåste øjenposition kan foregå med såvel åbne som lukkede øjne.

Jeg fandt også ud af, at de dage jeg så dårligere, var jeg mere spændt i og omkring øjnene. Ved at slappe af kunne jeg se bedre lige med det samme.

Til inspiration: mine vigtigste øjenøvelser

  • Indre check flere gang dagligt: slapper jeg af i og omkring øjnene?
  • Palming: jeg gnider håndfladerne mod hinanden til de bliver varme, lægger dem på på øjenlågene og lader varmen sive ind i øjet og øjneomgivelserne. Husk, at du skal være i en position, hvor du ikke kommer til at spænde i skuldrene
  • Jeg husker at blinke og at slappe af i øjnene
  • Jeg bevæger øjneæblerne rundt i øjenhulerne
  • Hvis der er noget, jeg ikke kan se, blinker jeg et par gange og fokuserer på at slappe af i øjne og øjenomgivelser
  • Derudover siger jeg til mig selv: “Jeg skaber nu et liv, som jeg elsker at se på” (citat fra Louise Hay)

Og så laver jeg selvhypnose med fokus på at forbedre synet. På mine Eyefulness-kurser vil du lære lidt om selvhypnose. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at gå mere i dybden med selvhypnose.

Generelt synes jeg også, at det har givet mere velvære at slappe mere af omkring øjnene. Jeg oplever, at det simpelthen spreder sig til resten af kroppen.

Hos øjenlægen – and beyond

Få måneder efter, at jeg var begyndt at arbejde aktivt med at forbedre mit syn, var jeg hos øjenlægen igen. Han sagde, at jeg har et virkelig godt syn – slet ingen snak om briller. Og bedst af alt: jeg kan se de ting, jeg ønsker at se.

Efter sidste besøg hos øjenlægen, har jeg ikke haft så meget fokus på mine øjne, men har fået nye synsvaner. Jeg er ikke læge eller øjenlæge, men jeg har erfaret, at det faktisk var relativt simpelt at hjælpe mig selv til et bedre syn. Jeg har lige testet mit syn igen, og jeg kan stadigvæk læse det med småt.

Efterfølgende har jeg undervist i øjenøvelser på nogle af mine mindfulnesshold. Jeg har fået en del tilbagemeldinger om, at nogle af kursisterne følte, at de så bedre efter timerne. Og nu laver jeg fokuserede Eyefulnesskurser med jævne mellemrum. Læs mere om Eyefulness – Se med lethed her.

Se hvad kursisterne siger her.

Kontakt mig

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de positive forandringer, som du ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen


Ekspert i positiv forandring

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere