Kom ud af din komfortzone

Kom ud af din komfortzone

Nå dine mål.

Kom ud af din komfortzone og både du og din komfortzone vil vokse.

Jeg anbefaler at du kommer lidt ud af komfortzonen hver eneste dag. Det tilstræber jeg personligt selv. På den måde sikre jeg at både den zone, hvor jeg føler mig godt tilpas bliver større samt, at jeg vokser som menneske.

At komme ud af det område, hvor man føler sig helt sikker og godt tilpas, er altid lidt provokerende, og der vil formentlig være noget frygt forbundet hermed.
Men jo oftere du bevæger dig ud af dit komfortområde, jo flere ting vil føles trygge og behagelige for dig i fremtiden. Og på den måde vil du føle færre og færre begrænsninger i dit liv. Det er det omvendte der sker, når et menneske har en fobi, som det lader sig styre af, og efterhånden kan det blive sådan, at fobien tager styringen, og komfortzonen i forhold til fobien bliver mindre og mindre.

Jeg anbefaler blot at du kommer lidt ud af zonen, ikke at du går langt langt uden for din sikre zone, da du så kan risikere at få en traume og zonen dermed bliver mindre. Bare lige lidt ud af komfortzonen hver dag….Jeg ønsker for dig hvad du ønsker for dig, og jeg tror på at mennesker er født til at vokse og udvikle sig.

For nogle mennesker vil det være at sige goddag til nye mennesker, og for andre vil det måske være at gøre noget fysisk, eller bare prøve en ny sport eller tale foran mange mennesker, springe i vandet eller……Vi er alle forskellige, og det der er at komme ud af komfortzonen for den ene er måske trygt for en anden og omvendt.

Du kan også få hjælp til det med hypnose, det er nemlig videnskabeligt bevist at sindet ikke rigtigt kender forskel på fantasi og virkelighed. Ring og hør mere på 52508181 eller skriv til mig her, og hør mere om komfortzoner.

Kom ud af din komfortzone, og udvid dit liv. Rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen Charlotte

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere