Jeg kan, jeg vil, og jeg gør det… Det var min første mentaltræning

Jeg kan, jeg vil, og jeg gør det… Det var min første mentaltræning

BusinessCoaching med Charlotte Bang
JEG KAN; JEG VIL og JEG GØR DET!!!!!!!

Det var mit mantra, da jeg som teenager var en dygtig springrytter. Jeg lærte ovenstående sætning af min kloge Mor Anni.

Allrede inden jeg var helt vågen, sagde jeg den til mig selv i sengen, derefter gik, jeg ud foran spejet, hvor jeg gentog og gentog, mens jeg forestillede mig, hvordan jeg ville vinde dagens konkurrencer.

Når jeg havde fået banen, som skulle rides, forestillede jeg mig igen og igen for mit indre blik, hvordan jeg og hesten sammen ville ride banen og vinde. En såkaldt visualisering, hvor jeg brugte alle mine sanser og forestillede mig vægtskifte på hesten, lydene, duften af ridebane og hest, følelsen af at være et med hesten, synet af hvert eneste spring, følelsen af at svede af fysisk anstrengelse osv.
Det krævende var denne grundige mentale forberedelse, som jeg nogle gange var fristet til at springe over. Selve det at ride banen, var peanuts, når forarbejdet var gjort.

Dengang troede jeg ikke jeg vidste så meget om mentaltræning men idag, hvor jeg har studeret mentaltræning som professionel coach, kan jeg se, at det min mor lærte mig, jo er top professionelt og JA det virkede og VIRKER super godt.

Jeg håber du kan bruge ovenstående råd, til at nå dine mål, og hvis du du også brug for en personlig mentaltræner til at nå dine mål, kan jeg hjælpe dig, ring og hør mere på 52 50 81 81…….

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere