Jeg havde en drøm og fulgte den – det forandrede mit liv

Jeg havde en drøm og fulgte den – det forandrede mit liv

Jeg fulgte min drøm og rejste til Argentina.

I mange år havde jeg en drøm om at rejse til Argentina i længere tid. Da jeg i 2008 tog springet og sagde mit job op. Det forandrede mit liv for altid. Efter jeg kom hjem igen har jeg fulgt mange flere drømme. Den vigtigste drøm var at inspirere andre til at følge deres drømme og nå deres mål, hvad enten det er at slippe en fobi, en angst for at tale, slippe stress og trives, eller blive verdensmester i et eller andet.

I AmagerLokal Avis kan du læse artiklen: Charlotte fulgte sin drøm – og tog på en rejse der forandrede hendes liv for altid. Du kan læse artiklen her.

Jeg håber også du følger dine drømme og gør det der giver mest mening for dig.

Kærlig hilsen og godt nytår Charlotte

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere