Nå dine mål….

Nå dine mål….

Nå dine mål

Nå dine mål

Hvis du kan finde grunde nok, til at nå dit mål, kan du også finde vejen (citat Antony Robbins)

Hvis et menneske virkelig vil noget, skal det nok finde ud af at komme der hen. Derfor handler det i virkeligheden om, at finde ud af hvad du vil, og så finde grunde til, hvorfor det er vigtigt, eller med andre ord, HVAD DET VIL GIVE DIG, AT NÅ DINE MÅL.
Det er bedre at gøre det rigtigte forkert ende det forkeret rigtigt. Det første VIGTIGE SKRIDT er at finde ud af hvad du VIRKELIG VIL, og så droppe alt det der dybest set er ligegyldigt. Hvilket jeg ihvertilfælde har fundet ud af at rigtig mange ting er.

En ting du kan gøre er at sætte dig ned og skrive talen til din egen begravelse, hvad er du at du ønsker at folk siger om dig, når du skal herfra. Det gør jeg selv med jævne mellemrum og den tale holder mig på sporet af det der er vigtigt for mig i livet. Det ved jeg den også kan gøre for dig.

Jeg vil også gerne hjælpe dig til at finde ud af hvad der er vigtigt for dig i dig liv og jeg kan også hjælpe dig med at finde dit livsformål, hvis du har brug for at finde det. Når du ved hvorfor du gør noget og hvilke vigtige grunde du har til at nå det, så skal du nok nå det. Du vil sikkert også opdage at der er ting du dybest set er ligeglad med, som du tidligere brugte tid og energi på.

For at nå dine mål, må du vide hvor du vil hen. Du kan ikke gå ned på stationen og sige du ikke ved, hvor du vil hen, og så få udleveret en billet til, det sted du ønsker. Find ud af hvad der er vigtig for dig, og hvorfor det er vigtigt. Det er første vigtige og det vigtigste skridt for at nå dine mål.

Du kan kontakte mig her og høre mere.

Du ønskes et liv fyldt med alt det der er vigtigt for dig.

Kærlig hilsen Charlotte Bang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere