Har du husket at elske dig selv idag

Har du husket at elske dig selv idag

Hypnose i København

At Elske sig selv

elske sig selvDet at elske sig selv er et rigtigt godt udgangspunkt for det gode liv. Så jeg håber du har husket at elske dig selv og være god ved dig selv idag. Jeg håber også at du er kærlig og omsorgsfuld overfor dig selv igen imorgen og dagen efter og dagen efter osv…..osv…..osv…….for i sidste ende bliver dage til et helt liv……..

Ved at trykke her kan du reminde dine venner på facebook og LinkedIn om at huske at værdsætte sig selv hver dag  Jeg bliver så glad, jeg ser mine medmennesker være gode ved sig selv:-).

Jeg oplever indimellem en fejlopfattelse at det er egoistisk at elske sig selv og sætte sig selv i første række. Men altså men….det er jo ligesom de siger i flyet: “Husk at give dig selv iltmasken først, før du assisterer andre, for ellers er det ikke sikkert du kan hjælpe de andre.

Ved at elske dig selv:

  • Får du mere overskud
  • Kan være mere for andre ud fra et overskudssted
  • Kan være et forebilled for andre

Kontakt mig her og  hør mere om hvordan du kan elske dig selv mere

Ha en smuk selvkærlig dag

De kærligste hilsner Charlotte

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere