Har du en SUCCESDAGBOG under armen?

Har du en SUCCESDAGBOG under armen?

Succesdagbog

Skriver du en SUCCESDAGBOG?

Der er forskellige måder at skifte sindstilstand på, og en af dem er at tænke på alle de gode oplevelser, du har har haft, alle de gode ting du har opnået, eller alle de gange du har været tryg eller været fyldt af kærlighed.

Det er her at din succesdagbog kommer ind i billedet.

“SKRIV SUCCESDAGBØGER”, sådan lød opfordringen fra Nick Riegel, på en workshop jeg deltog på i Nice først i dette årtusinde. Derefter sagde han: ” og når du så skal noget svært, så tag en af bøgerne med under armen, det vil STYRKE DIG”.

En succesdagbog er en bog, hvor du skriver alle dine små og store successer ned. Så kan du altid hive den frem og tage den under armen.

Havde han ret? Det er et stort rungende JA. Jeg har testet det af og  jeg bruger jævnligt med stor effekt. Nedenfor er et eksempel på hvordan jeg har brugt det. Og det kan du også gøre.
For en hel del år siden var jeg til en FORFÆRDELIG JOBSAMTALE, Faktisk den eneste dårlige jobsamtale jeg har været til. Jeg følte mig ydmyget, og klædt meget mere af, end jeg synes er rimeligt til en jobsamtale. Efterfølgende ringede jeg, og sagde at de ikke skulle overveje mig til jobbet. Sådan et sted var ikke noget for mig.

Jeg fik brug for min succesdagbog til næste samtale

Det var hvad det var…..MEN…SAMTALEN HAVDE SAT SIG I MIG……OG DA JEG lidt senere SKULLE TIL EN SAMTALE KOM DENNE DÅRLIGE OPLEVELSE OP, OG gjorde mig alt andet end veloplagt til en ny samtale. Jeg var i dårligt humør, og direkte bange for samtalen (noget der aldrig var sket før) og jeg tænkte:”Hvis jeg kommer frem i denne tilstand, går det aldrig godt…”
Resten af togturen frem til samtalen, brugte jeg på at tænke på alle de gode jobsamtaler jeg havde været til, samt alle de gode møder og salgs-møder jeg havde haft i løbet af min karriere.  Det var en SAND MIRAKELKUR, og jeg kom frem til samtalen fyldt med SELVTILLID, OVERSKUD OG PROFESSIONALISME.
Se dette er et lille tip til, hvordan du kan vende din SINDSTILSTAND:-)♥, når DU har BEHOV for det. Nu havde jeg ikke fået en fysisk succesbog med mig, netop den dag. Men det virkede også rigtig godt at have den med mentalt. Men jeg jeg anbefaler du også har en fysisk.

God fornøjelse med din succesdagbog. Jeg ved, det vil styrke dig, når du skal noget som ikke er helt let. Desforuden har den den fordel, at den får dig til at fokusere på, det der går godt i dit liv i det hele taget. Og det du fokuserer på, er det du får mere af. Jeg ønsker dig alt det bedste 

Kærlig hilsen Charlotte Bang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere