Fred – Tak fordi vi lever i et land og en tid med fred

Fred – Tak fordi vi lever i et land og en tid med fred

Indre og ydre fred

Igår var 70 årsdagen for Danmarks befrielse – Tak fordi vi lever i et land og tid med fred.
Igår aftes hjalp jeg en skøn person med konflikthåndtering, hvilket var en smuk oplevelse. Da hun var gået, tændte jeg lys i vinduerne og sad i dyb taknemlighed over at leve i en tid og et land, hvor der har været fred i så lang tid, at det nærmest er en selvfølge. Man behøves jo bare at kigge andre steder i verden og i historien for at vide at fred ikke er en selvfølge. Og nogle gang kan jeg jo bare kigge ind i mig selv og se om jeg har indre fred.

Jeg mindes igår mine dejlige bedste- og oldeforældre for hvem fred ikke var en selvfølge, fordi de havde oplevet en eller to verdenskrige. Hvor priviligeret er det ikke at leve lige netop i Danmark i denne tid. Nogle gange glemmer jeg det, men når jeg tænker over det, kan jeg ikke få armene ned i glæde og taknemlighed over freden.

Konflikter både internationalt, mellem befolkningsgrupper og mellem venner, kollegaer er noget af det der forhindre den den indre fred. Heldigvis kan man lære at håndtere konflikter og lære at bevare den indre fred også i udfordrende tider. Personlig tilstande smitter, så jo mere indre fred og harmoni, du oplever jo mere vil du påvirke dine omgivelser i samme retning. Jeg tror på at jo mere fred vi har i os selv, jo mere bidrager vi til en fredelig verden.

Jeg har ikke altid haft indre fred, men jeg har lært, hvordan man kan skabe og genskabe indre fred. Det underviser jeg hver eneste uge iforbindelse med stresshåndtering og mindfulness. Og bedre du du er til at løse dine indre og ydre konflikter jo mere fred vil du skabe i dig selv og dermed i dine omgivelser.

Jeg ønsker dig fred i din indre og ydre verden.
Kærlig hilsen Charlotte Bang

#fred #indrefred #indrero #hypnose #konflikthåndtering #mindfulness #stresshåndtering #charlottebang #hypnose

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere