Hypnose og coaching

Hypnose og coaching

Jeg er så passioneret omkring at hjælpe mennesker med at løse deres problemer og nå deres mål <3. Det gør jeg med NLP, psykoterapi, mindfulness, hypnose og coaching. Samt selvfølgelig alt hvad jeg ellers har samlet af værktøjer gennem de sidste 20 år. Hvordan jeg arbejder afhænger af dit behov. Der er aldrig to sessioner der er ens.

En af de ting jeg oplever er, at vi mennesker kender så meget til vores problem og kan fortælle rigtig meget om det. Tilgengæld er det ikke altid helt let for os at fokusere på, hvordan vi ønsker at have det i stedet for. Der er et engelsk udtryk der hedder: “Where focus goes, energy flows”. Jeg har ikke kunnet finde en god danske oversættelse, men det er noget i retning af: “Der hvor du har fokus, bruger du din energi og ressourcer”, og det giver det resultat du fokuserer på.

En racerkører ved hvor barrieren er, men har hele sin fokus på kørerbanen. Hvad sker der hvis en formel 1 kører, kigger på barrieren fremfor Kørerbanen? Og hvad tror du der sker, når vi mennesker har mere fokus på, hvordan vi ikke vil have det, end på hvad vi virkelig ønsker.

Mit tip er: Kend dit problem, MEN hav  dit hovedfokus på det du ønsker, og du vil finde en vej, til det du ønsker

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig for at høre mere om hypnose, psykoterapi, NLP, Mindfulness og coaching. Du kan kontakte mig på 52508181 eller skrive en mail her
Jeg hjælper dig gennem hypnose og coaching tilsat de værktøjer, som netop du har brug for.

Du ønskes en dejlig dag

Hypnose og coaching med Charlotte Bang

Coaching og Hypnose med Charlotte Bang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere