Brevkasseredaktør på magasinet Psykologi i 6 år

Brevkasseredaktør på magasinet Psykologi i 6 år

Lige netop nu er det 6 år siden jeg skrev mit første brevkassesvar til brevkassen i magasinet psykologi. Det har jeg med begejstring gjort i hver eneste nummer siden, Sammenlagt bliver det til at jeg nu har skrevet mit brevkassesvar nummer 50. Det har været en fornøjelse at inspirere. Mit første svar tog en evighed at skrive, men siden har pennen flydt med lethed med det jeg gang på gang har haft på hjertet. Jeg har altid så meget på hjertet, så det er en kunst at begrænse sig, hvilket jeg er nødt til da der er en grænse på omkring 300 tegn. Du kan læse nogle af mine lidt ældre svar her. For at læse brevkassesvar af nyere dato kan du låne bladet på biblioteket, eller købe det allernyeste blad. Hvis du har forslag til spørgsmål, du gerne vil have besvaret, kan du skrive til magasinet Psykologi.

God læselyst

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere