Pludselig fik Mads skoleangst. Charlottes behandling hjalp efter to gange.

angst, skoleangst, behandling

Mads var bange for at gå i skole

Det var virkelig vildt, at Mads kom så hurtigt på banen igen. Takket være dig ? Vi tænker tit på, hvor fantastisk det var, at forandringen skete så hurtigt med Mads.

Vores søn på 11 år kunne pludselig en dag ikke gå i skole. Det var helt umuligt at få ham ud af bilen, og han brød helt sammen. Han vidste slet ikke selv, hvorfor han fik det sådan. Det gentog sig de næste dage. På fjerdedagen fik vi ham ud af bilen, men han brød helt sammen igen, da han nåede hen til døren ind til selve skolen. Der gik ca. 2 uger med at se ham så ulykkelig hver dag. Jeg måtte blive på skolen hele dagen, ellers kunne han slet ikke være der. Selv om jeg var der, var det meget svært for ham overhovedet at være inde i klassen.

En dårlig oplevelse var – måske – årsagen til Mads’ skoleangst

Vi vidste ikke præcis, hvad der var galt, men et par måneder forinden denne “skoleangst” startede, havde han en meget ubehagelig oplevelse på skolen. Mads blev dårlig over en film de skulle se i klassen; så dårlig, at han måtte løbe ud af lokalet og var meget tæt på at besvime. Han fortalte os efterfølgende, at den oplevelse, som han havde med sin krop, at den kunne reagere på den måde, var forfærdelig for ham. Han græd flere gange på skolen den dag og kunne ikke rigtig ryste det af sig.

Vi kan ikke vide det med sikkerhed, men vi tror på, at det var den oplevelse, der gjorde, at han pludselig ikke kunne gå i skole. Det er åbenbart helt normalt, at der kan gå noget tid, før reaktionen rigtig kommer.

Charlotte som angstbehandler

Vi kendte i forvejen til Charlotte Bang, som behandler folk med forskellige angstlidelser og ringede straks til hende for at få hjælp.

Vi fortryder ikke et sekund den beslutning, for efter 2 sessioner lykkedes det Mads at vende tilbage til skolen på helt normal vis. Mads var meget tilfreds med Charlotte som behandler. Efter at han havde været hos hende anden gang, sagde han til os, at det var som om den angst, han havde haft i hele kroppen, bare lige pludselig var væk fra den ene dag til den anden. Det talte han virkelig meget om. Han kunne slet ikke forstå, at hun bare kunne behandle ham, og så var det alt sammen godt igen. Mads sagde til os “Hun er godt nok dygtig, Charlotte”. Og vi kan kun give ham ret.

Vi giver de bedste og varmeste anbefalinger til Charlotte. Hun kan så mange ting og har virkelig meget erfaring. Vent ikke for længe med at få gjort noget! Tag fat i Charlotte hurtigst muligt og fortæl om problemet. Der er ikke noget, der ikke kan løses, tror vi på.

Hilsen

Vivi Hagemann, mor til Mads

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere