Jeg kom ud af det indre fængsel

Ud af det indre fængsel med hypnose og Charlotte Bang

Hypnose hjalp mig ud af det indre fængsel

Hypnose via skype hjalp mig til at være mere fri og udtrykke, hvordan jeg har det indeni..

Charlotte Bang har hjulpet mig med hypnose, psykoterapi og NLP til at være mere sikker og autentisk i mine interaktioner med mænd og kvinder, men især med mænd. Jeg var bange for at vise min seksualitet, jeg gemte den, fordi jeg var så bange. Straks efter min session med Charlotte følte jeg, at jeg var blevet løsladt fra fængslet – ud af det indre fængsel, jeg havde holdt mig selv i. Det er en meget frigørende følelse.

Et par uger efter sessionen kan jeg mærke forskellen: Mændene tjekker mig ud mere, og det giver mig ikke længere lyst til at gemme sig under en sten. Jeg viser min krop mere frem. Jeg føler mig mere autentisk og kan interagere med både mænd og kvinder mere frit, fra mit hjerte, fra min autentiske selv. Jeg er meget mere selvsikker og mere intuitiv. Og det meste af tiden føler jeg mig som en lækker sild. For første gang i lang tid havde jeg en meget kort nederdel på uden strømpebukser under. – Jeg har nogle karsprængninger på mine ben, så jeg ville normalt dække dem til, men ikke efter sessionen med Charlotte. Nu føler jeg mig meget bedre tilpas, som jeg er. Jeg føler helt overbevist indeni mig selv, at jeg er dejlig. Det er jeg så glad for.

Ups, en ting mere at nævne – jeg er også meget mere afslappet, når jeg er iblandt mennesker, og det er lettere for mig at starte samtaler med folk uden grund, bare fordi jeg har lyst til det. (Anonym)
———————————————————————————————
Har du også et eget indre fængsel, vil jeg gerne hjælpe dig ud.
Jeg hjælper folk til at ændre deres sind, så det er støttende fremfor begrænsende. Du kan læse mere om hypnose her

Du kan læse, hvad Charlotte Heje Haase, chefredaktør på magasinet Psykologi siger om hypnose hos mig her

Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i livet. Du kan sende en mail her, eller du kan ringe til mig på +45 52508181

#hypnosis #expressmyselftotheouterworld #change #charlottebang

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere