Hypnose mod depression: Jeg har ikke grædt en eneste gang, siden Charlotte hypnotiserede mig

Hypnose mod depression hos Charlotte Bang

Hypnose mod depression

– Louise på 24 år fik hjælp med hypnose

“Jeg havde gået med svær depression gennem nogle måneder og kunne ikke hive mig ud af det sorte hul, jeg var endt i. Jeg græd fra jeg stod op, til jeg faldt i søvn, sov næsten ikke og havde tabt mig ekstremt meget på 3 måneder.

Min læge og psykolog anbefalede mig på det kraftigste at tage lykkepiller, hvilket jeg afslog uden omtanke. Min kammerat, som havde været i hypnoterapi hos Charlotte, anbefalede mig da at henvende mig til hende. Jeg havde egentlig aldrig troet, at hypnose kunne bruges til andet end underholdning. Alligevel bestemte jeg mig for at tage kontakt til Charlotte.

Jeg satte hende ind i, hvordan jeg havde det, hvad jeg havde været igennem, og hvad jeg gerne ville fokusere på under vores session. Charlotte var fantastisk til at spørge ind til problemerne. Hun var god til at få en til at sætte ord på, hvad det var, der trykkede. Man føler sig ekstremt tryg ved hendes nærvær.

Charlotte lagde mig i trance og førte mig gennem de svære ting i mit liv. Jeg kom ud på den anden side. Siden Charlotte hypnotiserede mig, har jeg har ikke grædt en eneste gang, og jeg har ikke været den mindste smule deprimeret siden. Jeg føler, at jeg skylder Charlotte mit gode humør og er hende evigt taknemmelig for den gave, hun har givet mig, i form af at jeg har et depressionsfrit liv igen. Til hver en tid vil jeg anbefale folk at opsøge Charlotte, uanset hvilke udfordringer, man kæmper med. Jeg er 100 % sikker på, at hun kan hjælpe.” –

Louise, 24 år

Læs mere om hypnose her

 

#hypnose #hypnoterapi #psykoterapi #Charlottebang #NLP #depression #hypnosemoddepression

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere