Hypnose fjernede min angst for operation

Hypnose hos Charlotte Bang i København fjernede angsten for operation

”Hypnose fjernede min angst for operation. Jeg vil gerne takke Charlotte Bang mange gange for at have hjulpet mig med at kontrollere min angst i forbindelse med en planlagt operation i ryggen. Jeg prøvede for første gang i mit liv at blive hypnotiseret hos Charlotte i september 2012 og er meget overrasket over den positive effekt, hypnosen har haft – ikke kun på min psyke, men også på min krop. Jeg skulle opereres for diskusprolaps, og var derfor meget nervøs for denne operation grundet det kritiske sted på ryggen, som kan være forbundet med en masse problemer og komplikationer. Så udover de vanlige fysiske smerter, en diskusprolaps kan skabe, kunne jeg opleve angst og frygt for, at det værste ville / kunne ske med mig som følge af operationen. Jeg var kort sagt meget i tvivl, om det var rigtigt at blive opereret, for man kunne jo ikke vide, hvad det var, man vågnede op til.

Takket være en enkelt session hos Charlotte Bang, som foregik i behagelig atmosfære, blev min krop “programmeret” til bl.a. at slappe af, at være modtagelig for behandling, og for at såret skulle bløde præcis så meget / så lidt, som det var nødvendigt.

Da vi blev færdige, kunne jeg konstatere, at min selvtillid var gendannet, at jeg var blevet mere positiv, og frygten for, at noget dårligt ville ske, var helt og aldeles væk! Jeg blev rolig, sikker på mig selv og overbevidst om, at alt ville gå godt.

Og operationen gik godt og uden komplikationer. Smerter kunne jeg heller ikke opleve, og smertestillende piller var derfor ikke nødvendige.Da jeg talte med kirurgen efterfølgende, fortalte han mig, at han aldrig har set et sår, der har blødt så lidt! 3 korte uger efter var jeg tilbage på arbejde! Jeg er stadig uforstående for, hvor let det var at få ændret det, som faktisk har plaget mig gennem længere tid”.

“Jeg er dybt taknemmelig for at have fået denne mulighed og takker dig, Charlotte, for dit “håndværk”. Det er fantastisk! Jeg vil på det varmeste give min bedste anbefaling, og har kun at sige til alle jer, der af en eller flere grunde læser dette: Kom af sted og prøv en hypnose-session hos Charlotte”. – Adina Usiewicz

Kroppen lytter – så tænk over hvad du siger til den.
Når jeg arbejder med hypnose som operationsforberedelse, er der mange klienter, der ønsker at fortælle kroppen, at den kun lige akkurat skal bløde så meget, som der skal til for at få den positive effekt af en blødning, som f.eks. at rense såret. Og hver eneste gang er klienten kommet tilbage til mig og har fortalt, at lægen efter operationen har sagt: “Jeg har aldrig set et operations-sår af den slags bløde så lidt” eller “Det blødte meget mindre end normalt”.
Selvfølgelig har jeg ikke statistiske analyser på det og ikke et større datamateriale. Men jeg synes, det er ualmindeligt interessant, at vi er i stand til at påvirke kroppen i så høj grad. Derfor fraråder jeg også at tale negativt om kroppen, som f.eks. “Jeg får knopper af hende”, “Jeg er allergisk over for …”, “Mit hjerte bløder”, “Det gør ondt i hjertet”, “Jeg er ved at kaste op ved tanken”, “Jeg får kvalme ved tanken om …”, “Jeg vender det døve øre til …”, “Jeg bliver tykhudet”, “Kamelerne sætter sig fast i halsen på mig …”
Jeg er ikke i tvivl om, at kroppen lytter, så husk at tale positivt om den.

Læs mere om hypnose her

#hypnosemodangstforoperaion #hypnose #hypnoseikøbenhavn #charlottebang #hypnotisør #hypnoterapeut #psykoterapeut #angstforoperation #hypnoterapeutikøbenhavn #mindfulnessikøbenhavn #angst #hypnosemodangst

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere