Eksamensskræk

Eksamensangst

Eksamensskræk – Hypnose hjalp

“Jeg har været til hypnose hos Charlotte Bang for min eksamensskræk og skræk for at tale i større forsamlinger. Derefter har jeg oplevet en stor forandring med mit problem og episoder, der før kunne være svære, hvor jeg ikke mere tænker over, hvordan det var før. Charlotte er rigtig god til at lytte og guide en gennem hypnosen. Jeg kan anbefale hende meget. Det har været en stor forandring, jeg har oplevet. Jeg oplever hele tiden nu, at jeg slapper af i store forsamlinger. Og min eksamen var simpelthen så god, jeg var så afslappet og kunne smile undervejs”. – Tine


Slip din eksamensskræk

Eksamenskræk gør, at vi præsterer dårligere end vores faglige formåen. Det er så ærgerligt at kunne noget, som man ikke får vist til eksamenen pga. nervøsitet. Hvis du har det sådan, kan du ikke gøre for det, men du kan gøre noget ved det. Det er nemlig dit ubevidste sind, der styrer din frygt. I hypnose har du større adgang til dit ubevidste sind, og derfor er hypnose yderst velegnet at slippe din eksamensskræk.

Jeg har hjulpet en del af med eksamensskræk – vil du også af med din?

Ring på 52508181 og hør mere om, hvordan du kan slippe din eksamensskræk og måske ligefrem nyde at gå til eksamen. Du er også velkommen til at skrive til mig her.

Kærlig hilsen

Charlotte bang
#Eksamensangst #charlottebang #hypnose #anspændthedistørreforsamlinger

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere