Bange? En indre tilstand af kærlighed hjalp

Bange? En indre tilstand af kærlighed hjalp

Indre tilstand afgør dine handlinger og dine resultater

Jeg var så bange – og ændrede min indre tilstand til kærlighed

Ja jeg var bange, og vidste jeg skulle ændre min indre tilstand for at håndtere situationen.  Jeg ændrede min indre tilstand fra at være bange til at være kærlig. Det ændrede stemningen og hele situationen forandrede sig.
Måske det kan inspirere dig, og måske du har lignende oplevelser? Det var faktisk meget lettere end jeg havde troet.

?

Vi er tilbage til sidste fredag i juli 2009. Michael Jackson er død nogle dage forinden.
Scenen foregår i det sidste S-tog på vejen hjem fra Hillerød. Jeg er sammen med min fotobog, min cykel og en enkelt anden passager, som desværre ret hurtigt forlader kupeen.
Alt er fryd og gammen, indtil en flok unge mænd med temmelig negative vibrationer kommer ind i kupeen, og vil slå sig ned, lige rundt omkring mig.

Jeg er utryg ved situationen…….og efterhånden bliver jeg direkte bange……De unge mænd bliver mere og mere aggressive og begynder at råbe højt med stemmerne fulde af aggressioner og grimme ord. Situationen udvikler sig og til sidst flyver kapsler, lightere, og andre ting fuld af kraft gennem den røgtætte kupe. Tingene lander nærmere og nærmere på mig.

Jeg er bange adrenalinen pumper i kroppen, hjertet hamre, jeg har svedige håndflader, og jeg ved, at hvis jeg bliver ramt er spillet ude, jeg vil være så bange og såret, at det vil være for sent at gøre noget, fordi jeg så allerede ville have været et offer, de havde fået ram på.

Min beslutning er, det skal være løgn, denne situation skal vendes. Men hvordan?
Hvordan kan man egentlig vende sådan en situation?
Jeg tænker, hvad er det egentlig de vil ha?
De vil have opmærksomhed
Ok så. Hvordan kan jeg give dem opmærksomhed uden at være bange?….
Ok jeg kan ikke give dem opmærksomhed, fordi de kaster med ting, fordi det er jeg virkelig bange for. MEN hvad jeg kan gøre er, at give dem opmærksomhed på at de ryger, fordi det føler jeg mig tryg ved, omend det er irriterende.
Jeg bruger nogle sekunder på at tage opmærksomheden til det mest kærlige sted inde i mig. Inde i mit hjerte……Og fra det mest kærlige sted inde i mig henvender jeg mig til dem og anmoder dem kærligt og ydmygt om: at stoppe med at ryge. Hele situationen vender og vi har en ok dialog på resten af togturen.

På Nørreport står jeg glad og lettet af toget , og efterlader dem med deres colaer, og hvide pulver i små poser. Imens jeg ønsker dem alt det bedste i livet. og at de passer godt på sig selv og hinanden, fordi de fortjener det bedste i livet. <3
Det jeg lærte på et dybere plan og blev bekræftet i var.

  • Alle vil ses, høres og have opmærksomhed
  • Negativ opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed
  • Det er svært at modstå kærlige vibrationer.
  • Udfaldet af en situation afhænger selvfølgelig af situationen, men også i rigtig høj grad af den måde du responderer på situationen.
  • Din respons afhænger af din egen indre tilstand.
  • Der findes rigtig mange forskellige processer til at forbedre din egen indre tilstand. En af dem er, at fokusere på det du ønsker at føle, ligesom jeg valgte at fokusere på kærlighed, fremfor frygt.

Du ønskes en helt vidunderlig dejlig dag.
Hvis du synes dette indlæg er værd at dele. Del det.
Kærlig hilsen Charlotte Bang

#indretilstand #foredragsholder #personligudvikling #Bange #kommunikation #hypnose

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere