Angst for at holde oplæg

Angst for at holde oplæg

Angst for at holde oplæg
Klappen går ned, angst for at holde oplæg
Angst for at holde oplæg, ring og hør hvordan jeg kan hjælpe dig på 52508181

“Angst for at holde oplæg har store omkostninger”

I søndags (15. juni 2014) kunne du Jyllandspostens sektion Karriere læse om angsten for at tale i offentlige forsamlinger og om hypnose som et redskab til at afhjælpe problemet.

Tina og Jacob fortæller på side 4 og 5 hvordan de har haft svært Angst for at holde oplægved at tale i forsamlinger, og om deres oplevelse og resultater af at være i hypnose hos mig.

Artiklen “Angst for at holde oplæg har store omkostninger”  (åbner i et nyt vindue) handler bl.a. om, hvordan jeg hjælper mennesker af med angsten.

6 GODE RÅD

Frygter du eller en du kender at holde oplæg, taler, foredrag ol. får du gode råd til at håndtere situationen. Det glæder mig at JP har taget emnet op, da det er et emne jeg møder rigtig ofte i mit arbejde, og som forhindre en del mennesker i at gøre det de brænder for både på jobbet og privat.

  1. Visualisering: Se for dit indre blik, hvordan det er at præsentere godt. Brug sanserne imens: Hvordan ser de andre ud, hvad hører du imens.
  2. Øvelse: Man kan få andre til at se, at man holder et oplæg, f.eks. sin mand, kone, kæreste eller ven. Man kan også gøre det på arbejdspladser, hvis lederen arrangerer rollespil.
  3. Vejrtrækning: Husk at trække vejret helt ned i maven. Vejrtrækningen har tendens til at standse højere oppe i kroppen, når man er presset.
  4. Åbenhed: Man kan sige under en præsentation, at man er lidt nervøs. Så forstår alle det, og så går det lettere væk for en selv.
  5. Fokus: Bevar fokus på opgaven og ikke på dine egne følelser. Spørg dig selv, hvorfor du holder dette oplæg – det kan være for at give disse mennesker en indsigt, og fordi du gerne vil hjælpe virksomheden i en bestemt retning.
  6. Gentagelse: Giver man op første gang, bliver man ikke dygtig. Bliv ved med at øve dig inden en præsentation, og husk, at sindet i sig selv har svært ved at kende forskel på virkelighed og fantasi.

Kontakt mig

Lider du eller nogen du kender af angst for at holde taler og foredrag? Verden, samfundet, arbejdspladsen, familien, vennerne har brug for din mening og dit input, for sådan beriger vi hinanden, og der kan gøres noget ved problemet.

Hvad enten du er interesseret i et coachingforløb, et foredrag eller workshop, starter jeg altid et forløb op med en GRATIS indledende samtale på telefonen. På den måde kan du høre, om jeg er den helt rigtige samarbejdspartner, inspirator, terapeut eller coach for dig.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 eller skriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Ekspert i positiv forandring

P.S. Hvis du ikke har avisen, kan den skaffes på biblioteket.

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere