Underviser og foredragsholder

Referencer

Anbefaling af Charlotte Bang som foredragsholder

I Bibliotekshuset har vi været så heldige, at Charlotte Bang flere gange har holdt foredrag for vore brugere.
Foredragene har haft forskellige emner, det første foredrag handlede om professionel brug af hypnose. Derefter har vi haft om betydningen af at opbygge en vis portion selvbevidsthed/ selvtillid og sidst kommunikation, både forstået som det man kommunikerer til omverdenen og det, man så at sige kommunikerer til sig selv.
Deltagerne har alle gange været yderst tilfredse, de har fået konkrete ideer og metoder til at undgå eller løse problemer og konflikter. Foredragene er af tilpas længde og giver mulighed for en vis dialog.
Som arrangør er det dejligt at arbejde med Charlotte, hun svarer altid hurtigt på henvendelser og stiller ikke store krav til servicering.
Lis Billeskov


Charlotte Bang underviser på DGI´s lederuddannelse og på DGI´s E-sportsinstruktøruddannelse. Desforuden er Charlotte tilknyttet DGI som procesleder

”Charlotte er super dygtig, rigtig sød og meget kompetent. Charlotte er også meget venlig og hun har grund til at være meget stolt af sin faglighed. Charlotte er god til, at formidle sit budskab så det kan forstås og er god til hente eksempler fra dagligdagen til anskuelse fra andre vinkler på det givne emne. Med sin faglighed på plads og sin evne til, at leve sig ind i emnet, er Charlotte yderst god til at involvere deltagerne. Charlotte har empati og kan derfor let sætte sig ind i deltagernes cases. Og med hendes behagelige væsen er hun rar at være sammen med”. – Lars Kaae Wagner, DGI.


Forløb med undervisning i stresshåndtering og mindfulness hos Charlotte Bang
“Jeg har gennem længere tid været sygemeldt på grund af fysisk og psykisk sygdom, og har været helt nede med flaget, som man siger. Gennem mit forløb hos Charlotte har jeg lært at se på min situation med nye og mere positive øjne – hun har en helt speciel evne til at kombinere empati med små kærlige skub, der har hjulpet mig videre i den rigtige retning.
Charlotte favner utroligt bredt, både indenfor de mennesker der træder ind af hendes dør, samt de redskaber hun har med i sin baggage til at støtte og opmuntre i svære situationer. Sammen med Charlotte har det været muligt for mig at finde ro, og jeg vil til hver en tid anbefale hende til mennesker som er udfordret på et eller flere niveauer af deres liv.”


Charlotte Bang er tilknyttet ITK 2, som ekstern underviser
Vi har fra starten været meget glade for Charlotte og hendes undervisning. I sin tid hos ITK 2 har Charlotte undervist vores daglige borgere (borgere på kontanthjælp, dag- eller sygedagpenge) i  yoga, mindfulness og stresshåndtering. Ydermere har Charlotte stået for de fem timers ugentlig undervisning i coaching og NLP for vores deltagere på kurset Veje til livsstilsændringer, der er et seks ugers kursus for ledige.

Begge borgergruppe har været ovenud tilfredse med Charlotte. Hun er professionel og grundig i sit arbejde, og møder samtidig altid med et overskud og smil på læben. Borgerne sætter stor pris på hendes tilgang til dem og opgaven og udtaler, at de i høj grad får noget ud af undervisningen og kan mærke at de rykker sig fra gang til gang. Det er hvad enten det har været 1,5 times mindfulness med stressramte, eller 5 timers coaching og NLP for seks ugers kursisterne. Blandt andet udtrykker én af kursisterne følgende:

”Charlotte har igennem sin undervisning inspireret mig til at ville tage en NLP uddannelse indenfor den nærmeste fremtid.”

En anden kursist siger:

” Charlotte Bang er en meget dygtig underviser. Hun er også god til at stoppe op og afvige fra det hun har planlagt når der opstår en snak på holdet, men samtidig er hun god til at få folk tilbage på sporet. Hun er utrolig vidende om hendes stof og har indlevelse evne i andre mennesker. Meget  inspirerende!

Fra ITK 2’s side har vi intet andet end ros til Charlotte Bang. – Cecilia Logo-Kofoed. ITK2


Kursus i selvhypnose og selvværd
”Tak for en fantastisk workshop, har lært så meget om hypnose og er selv klar til at gå igang med selvhypnose. Jeg følte mig 100 % tryg både med dig og de andre deltagere, du tog os med på en rejse i en meget spændende verden. Du er et fantastisk menneske, der er virkelig god til at lære fra dig, og der var plads til spørgsmål. Du får de varmeste anbefalinger herfra”. – Juliane Dadiva Axen


”Godt kursus, meget anvendeligt som hjælp til at få hjulpet sig selv på vejen til et bedre liv :-). Godt værktøj, tak for det”.  – Thomas


Brugbart. Godt at vi trænede så mange gange. Det virker 100 % på mig :-). Ok med så lidt teori, godt med så meget praksis”. – Christina


Meget lærerigt. Charlotte er rigtig dygtig til at guide mig ind i hypnosen. Dejligt selv at få værktøjer til at komme i selvhypnose”. –  Tina


Spændende at få et praktisk værktøj. Klar indførring og tydelige forklaringer samt guidninger. Følte mig tryg og taget godt hånd om. Havde en “følelse af, at der var ingen dumme spørgsmål” Fint med plads til at fortælle om oplevelserne og til at stille spørgsmål”.  – Trine

Ring nu og hør mere