Referencer der har prøvet Hypnose og NLP

Resultater med behandling hos Charlotte Bang

Hypnoterapi, hypnose, NLP, coaching og Psykoterapi

Hypnose til afhjælpning af “Pleasergen”  Nina Bendixen i BT/kvinder
Se hvad Nina Bendixen skriver om hypnoseoplevelsen i BT/Kvinder her og i www.alive.dk her


Hypnose mod hundefobi. Charlotte, redaktionschef på bladet Psykologi.

Juli 2014. Der er nu gået to år siden, at jeg fik én hypnose af Charlotte Bang mod min hundefobi, der var så slem, at jeg gik over på den anden side af gaden, når jeg mødte hunde (i snor). Derudover reagerede selv den tammeste hund (ifølge deres ejere) på min frygt ved at gø af mig eller knurre, hvilket forstærkede min frygt. Jeg forstår det ikke rent logisk, men fra jeg gik ud af døren efter behandlingen, har mit forhold til hunde ændret sig markant. Jeg er ikke bange længere, og selvom jeg ikke er konverteret til hundeejer eller elsker, så er det en kæmpe befrielse for mig. Min datter på et år elsker hunde, og jeg tror, at hvis jeg stadig var (hunde)angst, så ville det have påvirket hende negativt. Tak til Charlotte for en utrolig effektiv behandling. Og jeg skal lige tilføje, at jeg heller ikke er blevet gøet af siden.”


Om Hypnosen siger Betina:
Jeg har nu været i hypnosebehandling hos dig (Charlotte), et par gange.

For det første har du en seriøsitet og respekt over for de hypnose- og NLP redskaber, du arbejder med. Dette gør dig yderst professionel, og meget kvalificeret indenfor dit felt.   Det er elementer der, for mig er meget vigtige i mit valg af terapeut. Det er min oplevelse, at der kan være langt imellem behandlere, der virkelig kan “noget”.

Du har en evne til at være trygheds-skabende, og til at få klarlagt problemet bag det tema, jeg som klient kommer med. Du er meget grundig i din “søgning” og i valg af det “hypnoseværktøj” du vælger. Så helheden i dine behandlinger – for mig personligt, gør at jeg går meget dybt under behandlingen og at effekten heraf arbejder videre i mig længe efter en behandling hos dig.

Jeg har ikke lyst til at nævne her på siden, hvad mit specifikke problem var. Men helt sikkert hypnosen har hjulpet mig, sådan at jeg nu er uden det problem jeg havde da jeg kom til dig Charlotte. Tak til dig. Hilsen Betina


Annette i 40érne: Hun var på sammenbruddets rand da hun kom, og havde grædt meget.

Jeg vil bare sige tak for i går, og fortælle dig at jeg faktisk ikke kan huske helt konkret hvilket problem jeg havde !
…..og ej heller hvad jeg sendte afsted på posthuset…..jeg har det bare rigtig dejligt, og kan man ønske sig noget andet ? !…….
Så tak for det.
Annette


Louise 24 år. Hypnose mod depression

“Jeg havde gået med svær depression igennem nogle måneder og kunne ikke hive mig ud af det sorte hul jeg var endt i. Jeg græd fra jeg stod og til jeg faldt i søvn, sov næsten ikke og havde tabt mig ekstremt meget på 3 måneder. Min læge og psykolog anbefalede mig på det kraftigste at tage lykkepiller, hvilket jeg afslog uden omtanke.
Min kammerat som havde været i hypnoseterapi hos Charlotte, anbefalede mig da at henvende mig til hende. Jeg havde egentlig aldrig troet at hypnose kunne bruges til andet end underholdning, men bestemte mig alligevel for at tage kontakt til Charlotte. Jeg satte hende ind i hvordan jeg havde det, hvad jeg havde været igennem og hvad jeg gerne ville fokusere på under vores session. Charlotte var fantastisk til at spørge ind til problemerne og til at få en til at sætte ord på hvad det var der sad og trykkede. Man føler sig ekstremt tryg ved hendes nærvær.
Charlotte lage mig i trance og førte mig igennem de svære ting i mit liv og ud på de anden side. Jeg har ikke grædt en eneste gang siden Charlotte hypnotiserede mig og har ikke været den mindste smule deprimeret siden”

“Jeg føler at jeg skylder Charlotte, mit gode humør og er hende evig taknemmelig for den gave hun har givet mig, i form af at have et depressions frit liv igen. Jeg vil til hver en tid anbefale folk at opsøge Charlotte, uanset hvilke udfordringer man kæmper med. Jeg er 100 % sikker på at hun kan hjælpe.”
Louise


Hypnose mod at ”gemme sig for livet” (Jonas, studerende)

Min oplevelse ved at komme i hypnose behandling

Først var jeg nysgerrig og interesseret i hypnose. Nu har jeg prøvet det på egen krop eller sind og jeg har aldrig haft det bedre!

Jeg følte jeg var ved bevidsthed under hele hypnosen, men da det var overstået var der gået en time mere end jeg havde troet! Det var svært at beskrive hvad der gik i gennem mit hoved på daværende tidspunkt, men en ting var sikkert og det var at hun fik tiden til at forsvinde. Næste håb var at jeg de kommende dage ville mærke en forandring……det kunne jeg.

Lige meget hvilke uheld og problemer jeg kom ud i, som sjovt nok var overvældene i denne periode så lod jeg mig ikke slå ud. Har aldrig haft det bedre og tog alle slag med et smil og gør det stadigvæk.

Jeg er blevet meget mere nærværende og min selvtillid har aldrig været bedre. Jeg føler jeg har opnået noget, som jeg ikke ville være foruden. Men det ved man ikke før man har prøvet det!

Mange skeptiske jeg har talt med mener ikke de har nogle problemer og derfor vil de ikke i behandling, hvor mit svar er, at man altid kan få det bedre. Selvtillid er ligesom penge, man er altid grådig efter mere…..

Jeg ved hvad jeg gør hvis den dystre tid kommer og mit selvværd svinder hen! Det en betryggende følelse Mange hilsner Jonas


Mette 52 år – Nedtrykthed

Som jeg vist allerede har fortalt dig, synes jeg det er nogle geniale teknikker. Bare de tre terapier har rykket rigtigt meget for mig. Først og fremmest har de gjort, at jeg er mindre neurotisk. Jeg er meget mere tilstede her og nu – fremfor i alle mulige gamle traumer, følelser og forestillinger.  Specielt vigtigt er, at jeg har fået redskaber til at “heale mit indre barn” (det er vist en firser-new-age-floskel men jeg kan ikke finde på bedre formulering), hvilket giver mig en anden tryghed i verden. Det har været ganske fantastisk at være i terapi hos dig. Mette


Hypnose til tidligere liv. Læs på nedenstående link om Lonnie Kjers hypnoserejse til tidligere liv:

Hypnose til tidligere liv


Se på Nedenstående link hvad Lonnie Kjer fra www.Oestrogen.dk skriver om hypnose

Hvem var du i dit sidste liv

Samme artikel er trykt i Århus stifttidende se Her


HYPNOSEe mod FOBI. November 2012:

Magasinet: Psykologi, har testet hypnose mod fobi hos mig. Køb eller lån bladet og læs hvordan det virker på side 50.

Køb eller lån bladet og læs med på side 50 hvordan det virker.

 

 

Ring nu og hør mere