Private

Private

]

Hypnose og coaching for private

Charlotte Bang Hypnose

Charlotte Bang hjælper dig til et bedre liv, med psykoterapi, hypnose, NLP og Mindfulness

Forandring kommer indefra, og det behøver hverken at være svært eller tage lang tid. Jeg hjælper dig til effektivt at løsne fastlåste mønstre og overbevisninger, så du kan forbedre din livskvalitet og nå dine mål.

Efter en indledende samtale, der klarlægger dit behov og din situation, arbejder vi med værktøjer fra

  • Hypnose
  • Coaching
  • Psykoterapi
  • NLP og mentaltræning
  • Mindfulness

Hvilke værktøjer der er de bedste til netop dig, afhænger af din personlighed, din problemstilling, og hvad du ønsker at opnå. Sammen arbejder vi med de teknikker, der støtter dig til at skabe en hurtig, effektiv og ikke mindst vedvarende forandring.

Forløb
For at give dig de allerbedste betingelser for varig forandring, arbejder jeg med forløb. Et forløb består af en blanding af sessioner og støttende hjemmeopgaver, hvor det konkrete indhold er tilpasset dig og din situation. Sessionerne varer 60-90 minutter.

Den første session vil altid indeholde en samtale om dit problem, og hvordan du ønsker at have det i stedet for. Når vi har fundet den rette form for dig, vil de efterfølgende sessioner indeholde en samtale om, hvor langt du er kommet og hvad du ønsker af den pågældende session.

Ring til mig på tlf. 52 50 81 81 ellerskriv til mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe de forandringer du ønsker.

[/wr_column]
Ring nu og hør mere