Gratis event 12 januar 2013 Visualisering og groove

Gratis event 12 januar 2013 Visualisering og groove

GRATIS EVENT: Visualisering og groove for krop og sind den 12 januar 2013

AKTIVER DIN INDRE STYRKE MED VISUALISERING! /Charlotte Bang
Visualisering er din indre selvsnak, og de billeder du ser for dit indre øje. Det påvirker din krop og dit sind. Måske har du oplevet, at alene tanken om din yndlingsret aktiver dine spytkirtler, så vandmundet løber? Der er sandhed i sætningen ”Alt starter med en tanke!”
Vi visualiserer hver dag, både bevidst og ubevidst. Visualiseringens betydning for vores liv er enorm, så hvorfor ikke bruge den bevidst?
Nysgering? Så kom og kickstart 2013 med visualiseringens effektfulde kraft. Der vil være en aha-oplevelse og en guidet visualisering til aktivering af din indre styrke, og positive selvfølelse.
GROOVE bevægelser /Saida Manafly:
Har DU lyst til at bevæge dig, give slip, og bare være præcis som du er? Så inviteres du til denne uforglemmelige event, hvor alle kan være med uanset deres forudsætninger. Eventen er både for mænd og kvinder, juniorer og seniorer. Ja, hvis man kan gå, så kan man være med til denne sjove event!
Vi kommer til at forbrænde en hel masse kalorier, arbejde med styrke, balance og smidighed og slutte med afspænding og visualisering. Der er hverken højre eller venstre side, og vi bevæger os med simple bevægelsestrin til forskellig slags musik som pop, latin, yoga osv. Der er kun din egen personlige måde at gøre det på og man kan ikke gøre det forkert!
Kom og oplev en anderledes måde at træne på! Det eneste du tager med er dit gode humør og åbent sind og hjerte! (Sko ikke påkrævet) se mere om saida på www.saidanet.dk
Tilmelding nødvendig på charlotte@charlottebang.dk eller 52508181

Author: Charlotte Bang

Kommentering er slået fra.

Ring nu og hør mere