Businesscoaching forløb

Businesscoaching – Skal dit potentiale blomstre i fuld flor?

Så er et businesscoaching forløb noget for dig. I et transformerende BusinessCoaching Forløb tager vi udgangspunkt i dine behov! og sammensætter forløbet så det passer fuldstændig til dig. Et standard forløb forløber over 4 måneder og indeholder følgende moduler, som tilpasses dine behov:

  • 8 Coachingsessioner: I coachingsessionerne anvendes coaching, NLP, hypnose og mindfulness alt efter behov.
  • 1 session hvor du lærer at mentaltræne dig selv
  • 2 MP3 filer som er lavet personligt til dig alt efter dine behov. Sådan at du derhjemme kan programmere dig selv til at nå dine mål.
  • En ½ dag hvor jeg er sammen med dig i din arbejdsdag
  • En personlighedstest
  • En telefonsamtale mellem hver session som opfølgning.

Businesscoaching

Din succes er min succes. For at være sikre på, at jeg er den helt rigtige til at hjælpe dig, har jeg brug for at  høre mere om dig,  dine udfordringer og ønsker til udbyttet af businesscoaching. Forløbet kan bruges til forskellige formål, stresshåndtering, øget trivsel, øget effektivitet, eller helt specifikke udfordringer du har på jobbet.

Du har også brug for at vurdere, at jeg også er den helt rigtige BusinessCoach for dig. Ring Nu på 52508181, og lad os få en snak om DIG. Du kan også skrive til mig her

Forløbet kommer til at gøre en forskel i dit arbejdsliv og din virksomhed.

 Jeg ser frem til at til at møde DIG og samarbejde med dig i et businesscoaching forløb, som vil hjælpe til til det du ønsker!

Ring nu og hør mere